arlandagk_panorama
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Fortsatt minskning av resenärer på Arlanda

Resenärerna på Arlanda minskade i mars med flera procent, en anledning var att påsken ifjol inföll i mars.

banner_juni_artikel

1,62 miljoner reste utrikes via Arlanda förra året och 457 000 inrikes, det är minskningar med 6 respektive fem procent. En anledning till minskningen är att påsken förra året inföll i mars och drog upp antalet resenärer, nu infaller påsken i april och således blir resandet lite förskjutet. Antalet landningar i linjefart och charter var i mars nästan 10100, en minskning med två procent, sett över hela året har 27600 plan landat på Arlanda för passagerartrafik, också det en minskning med två procent. Antalet resenärer har under årets tre första månader minskat med 4 procent till 5,6 miljoner.

midsommar_valsta_helsida
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
banner_juni_helsida
colorama_april2
oppning_helsida
happyhomes_2019
fme_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

sbrf_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

sh_oppet
midsommar_valsta_outsider
fme_outsider
ridskola2019_outsider
oppning_outsider
sbrf_outsider
sh_bovard_out
connys
nrh
defacto_outsider
colorama_april