defacto_pan2020
Foto: Genrebild

Fortsatt många jobbar hemifrån

Hemjobbandet minskade en aning förra veckan jämfört med tidigare under pandemin.

centrum_artikel

Var fjärde person jobbade hemma för två veckor sedan, nu är antalet lite mindre, 23 procent enligt siffror från Google som Newsworthy har sammanställt. Sigtuna ligger exakt på länssnittet över hur mycket aktiviteterna minskat på arbetsplatser. Siffrorna avser perioden mellan 3-9 oktober. Grannkommunerna Väsby, Bro och Vallentuna ligger på ungefär samma nivå som i Sigtuna. Sollentuna hör till en av kommunerna där antalet som arbetar hemifrån ökat med 36 procent jämfört med före pandemin.

speedy_vinter_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

connys_helsida
2020_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
centrum_helsida2020
vardcentral_helsida
ridskola2020_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
sigtunastad_outsider
nrh
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider