defacto_pan2020

Fortsatt högtryck för märsta.nu

märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

Att märsta.nu har en viktigare roll än någonsin var mars ett bevis på då coronapandemin drog in över kommunen. märsta.nu hade rekordmånga läsare i mars och är enda lokalmedia med bevakning dygnet runt kombinerat med ett helt gratis innehåll.
– Vi har haft trogna annonsörer som stöttat märsta.nu under dessa veckor, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

Under april har ytterligare lokala annonsörer anslutit och stärkt märsta.nu:s verksamhet i dessa kristider.
– Vi kommer fortsätta leverera våra nyheter och bevaka coronapandemin ur ett lokalt perspektiv. Kommuninvånarna kan räkna med oss samtidigt som vi uppmanar lokala företag att välja märsta.nu för sin annonsering för att både nå större delen av alla kommuninvånare och öka sina chanser till försäljning samt att ert företag syns i kontrollerad kontext vilket sociala medier inte kan garantera, fortsätter Iskandar.

I april var det 83 000 användare på sidan och totalt 355 000 besök. En annons på märsta.nu kunde visas upp till 680 000 bara under april.
– Lokala medier är viktigare än någonsin och märsta.nu är den enda lokaltidningen med säte i Sigtuna kommun, konstaterar Iskandar.

Behöver ni nå kommuninvånare med en annons och samtidigt stödja lokaljournalistik i Sigtuna kommun? Maila oss på adressen nedan

connys_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
defacto_helsida
2020_helsida
festspec_host2020_helsida
boisigtuna
kcbygg_aug_helsida
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
kcbygg_outsider