defacto_pan2020

Fortsatt högtryck för märsta.nu

märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

centrum_artikel

Att märsta.nu har en viktigare roll än någonsin var mars ett bevis på då coronapandemin drog in över kommunen. märsta.nu hade rekordmånga läsare i mars och är enda lokalmedia med bevakning dygnet runt kombinerat med ett helt gratis innehåll.
– Vi har haft trogna annonsörer som stöttat märsta.nu under dessa veckor, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

Under april har ytterligare lokala annonsörer anslutit och stärkt märsta.nu:s verksamhet i dessa kristider.
– Vi kommer fortsätta leverera våra nyheter och bevaka coronapandemin ur ett lokalt perspektiv. Kommuninvånarna kan räkna med oss samtidigt som vi uppmanar lokala företag att välja märsta.nu för sin annonsering för att både nå större delen av alla kommuninvånare och öka sina chanser till försäljning samt att ert företag syns i kontrollerad kontext vilket sociala medier inte kan garantera, fortsätter Iskandar.

I april var det 83 000 användare på sidan och totalt 355 000 besök. En annons på märsta.nu kunde visas upp till 680 000 bara under april.
– Lokala medier är viktigare än någonsin och märsta.nu är den enda lokaltidningen med säte i Sigtuna kommun, konstaterar Iskandar.

Behöver ni nå kommuninvånare med en annons och samtidigt stödja lokaljournalistik i Sigtuna kommun? Maila oss på adressen nedan

defacto_helsida
stottasigtuna_helsida
kcbygg_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

happy_homes_mars
studeravidare_helsida
coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

marina_helsida
connys_helsida
valvet_helsida
studenten2020_helsida
kcbygg_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
valvet_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stottasigtuna_outsider
studenten2020_outsider