januari
Foto: Genrebild

Fortsatt distansundervisning för högstadieelever

Sigtuna kommuns högstadieskolor kommer att hålla distansundervisning för elever i åk 7-8, åk 9 undervisas fysiskt i skolmiljö.

centrum_artikel

Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) har fattat beslut om distansundervisning i kommunens högstadieskolor, detta för att minska smittspridning av covid-19. Beslutet omfattar åk 7 och 8 till och med 22 januari. Elever i årskurs 9 kommer att undervisas på plats i skolan. Vårdnadshavare kommer nu att informeras av rektorer om vad som gäller enligt Sigtuna kommuns hemsida.

speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
meko_helsida
januari_helsida
connys_helsida
2020_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

happyhomes_sommar2020
prima_helsida
centrum_helsida2020
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

defacto_helsida

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider_jan
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
prima_outsider