centrum_panorama2020
Foto: Arkivbild

Försvunnen flicka hittad vid liv

Den 13-åriga flicka som efterlystes i onsdags har återfunnits.

centrum_artikel

Försvunna 13-åriga flickan i Rosersberg som efterlystes av Missing People Sweden tidigare i veckan har återfunnits. Missing People skriver i ett kort uttalande på sin facebooksida att flickan är återfunnen vid liv, man kommer inte att lämna kommentarer av hänsyn till anhöriga och flickan. Flickan efterlystes i onsdags och på torsdagen strax efter lunch gick MPS ut med informationen att hon hittats.

defacto_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
kcbygg_helsida
connys_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
studenten2020_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studeravidare_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

marina_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
nrh
sommarlov_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider