moderaterna_panorama
Allan Kaggwa och Calvin är redo för dagens seriefinalFoto: MIK/Instagram

Förstärker inför seriefinalen

I eftermiddag är det seriefinal mellan Märsta IK-Fanna i Enköping, inför matchen har MIK förstärkt med Allan Kaggwa och flyttat upp egna produkten Calvin.

I eftermiddag spelas en tidig seriefinal mellan Märsta-Fanna, matchen spelas på Fanna IP I Enköping och endast målskillnad skiljer dem åt. Inför matchen har Allan Kaggwa närmast från Vaksala anslutit. Han har också ett förflutet i Rosersberg och kommer bidra till fler offensiva alternativ samt öka konkurrensen.

U19-lagets lagkapten Calvin får även chansen i A-laget. Han flyttas upp permanent och får tröjnummer 13.
– Som lagkapten i U19 laget har han alltid bidragit med helhjärtade insatser, stabilitet på sin vänsterkant och ger verkligen allt för laget. Calvin är uppe för att konkurrera om framförallt vänsterbackspositionen där han trivs bäst, skriver MIK via Instagram.

marinan_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
marina_outsider
connys
moderat_outsider
mp_outsider2022
swedol_outsider