panorama_centrum
eComExpo, den största mässan efter pandemin i XPOFoto: Pressbild

Första stora mässan efter pandemin

Scandinavian XPO är arrangör för eComExpo, den första större mässan för XPO efter pandemin.

Det var under onsdagen som eComExpo invigdes och under torsdagen fortsatte mässan handlar om kommersiella elfordon, allt från lådbilar till långtradare. Under mässan arrangeras seminarier, debatt och det finns möjlighet att provköra. Mässan avslutades under torsdagen. Totalt är det över 25 seminarier, bland annat medverkar infrastrukturminister Tomas Eneroth.

centrum_sommar2022_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

liber_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
connys_helsida
marinan_helsida
2020_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
ewas_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys