centrum_host
Skånela tog första segern i fjärde matchenFoto: Magnus Granhagen

Första segern för Skånela

Skånela tog på lördagen sin första seger i denna säsongs Allsvenskan efter klara 29-18 mot Country: - Det var en måstematch för vår del, säger tränare Jesper Östlund.

centrum_farsdag_artikel

Ett krisat Skånela begav sig till Skövde för att plocka hem säsongens första seger mot Country. Så blev det också men starten var inte den bästa berättar tränare Jesper Östlund:
– Det var trevande, de ledde med 6-4, sen tar vi timeout och vinner resten av halvleken med 8-2, vi had 12-8 i paus, andra blev en transportsträcka där vi hade 5-6 mål hela tiden fram till slutet vi springer ifrån.

Bara seger som räknades
Slutresultatet skrevs till 29-18. Östlund medger att det var en måstematch:
– Country kommer nog vara ett bottenlag, det var en måstematch för vår det, vi skulle se till att ta en seger, det fanns inget annat. Vi har pratat hela veckan om det, två poäng som gäller. Sen spelar det ingen roll hur det ser ut. Det var viktigt för självförtroendet och att få lite glada miner, säger Jesper Östlund.

Får höja sig mot Önnered
Östlund var mest nöjd med försvar och målvakt, Alexander Holmberg får plus i målet. Man fick också tillbaka Fredrik Olsson och Yosef Rahali, skånelatränaren plussade också för Simon Källström, Rasmus Nilsson och Andreas Söderman. Nu tar man de två poängen och laddar vidare mot match mot tippade topplaget Önnered hemma i Märsta om en vecka:
– Det är absolut ingen topprestation, vi gör det vi ska, vi har flera som har en växel till. Det blir tufft mot Önnered. Det har gått bra för dem och vi får höja oss ytterligare.

Målen
Källström 7, Filén 5, Nielsen 4, Hedwall 3, Ganibegovic 3, Söderman 3, Frank 2, Ladan 2

fme_oktober
centrum_farsdag
sigtunavatten_standard
ica_oktober
greeknighthelsida
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

connys
greeknight_outsider
nrh
colorama_april2