defacto_pan2020
Foto: Wings/Insändarbild

Första nederlaget för Wings

Wings föll för första gången i Hockeyettan vår när Köping vann i Pinbackshallen med 5-3.

Efter den pigga starten i Hockeyettan Vår var Wings inte taggat till tusen i mötet mot Köping i Pinbackshallen. Köping som jagar play off-plats var i behov av en seger. Första perioden slutade 1-1 efter kvittering av Oliver Ödman Hadzinikolic. Mittenperioden blev nattsvart för Wings, man har en dålig period i mitten av den då Köping går upp till ledning 4-1 innan Gustav Kapborg med 1.21 kvar reducerar.

Tidigt i tredje kryper man lite närmare efter mål av Jesper Andersson. Men 6.51 in i tredje kommer 5-3 för gästerna och lite spiken i kistan. Köping var hetare för dagen och bombarderade Wings med 40 skott, Viktor Andersson svarade för 36 räddningar i matchen. Trots nederlaget leder man fortfarande serien med tre poäng efter sju spelade matcher. Teg har dock en match tillgodo och Lindlöven tre matcher. Lindlöven står dessutom på fyra segrar på fyra matcher.

connys_helsida
mp_helsida_april
helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

centrum_sommar2022_helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

retro_helsida
liber_helsida
defacto_helsida
logistik_sigtuna_helsida
2020_helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

logistik_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
outsider
connys
retro_outsider
centrum_sommar_outsider2022