defacto_pan2020
Andie Lahdo, VD ABS WheelsFoto: Pressbild

Första leveransen efter flytten av produktionen

ABS Wheels som flyttat sin produktion till Europa har just fått sin första leverans av fälgar.

Skenande fraktpriser och långa leveranstider innebar att ABS Wheels fattade beslut om att flytta sin produktion från Asien till Europa. Flytten uppges ha blivit en stor vinst för ABS Wheels. Tillverkningen i Europa har även resulterat i mer pålitliga frakter och kortare ledtider samtidigt som man skyddat sig själva mot skenande fraktkostnader från Asien.
– Vi är heller inte lika beroende av att följa branschens prishöjningar på aluminiumfälgar till följd av höga fraktkostnader, däremot påverkas vi som alla andra av de höga råvarupriserna på aluminium, uppger Andie Lahdo, VD ABS Wheels.

mp_helsida_april
connys_helsida
defacto_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

centrum_sommar2022_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

retro_helsida
logistik_sigtuna_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

2020_helsida
helsida
liber_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

logistik_outsider
connys
nrh
retro_outsider
outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider