defacto_pan
Office One på ArlandaFoto: Pressbild/Swedavia

Första hyresgästen till jättebyggnaden

Nya fastigheten Office One på Arlanda har fått sin första hyresgäst.

United Space är första hyresgästen till Office One som öppnar upp i mars 2019. Office One är jättebyggnaden med tio våningar och totalt 15 000 kvadratmeter yta. United Spaces ska genomföra en coworking-arena:
– Kontorsfastighetsmarknaden är i en global transformation där teknik och arbetsformer förändrar våra krav och behov för kontor. ”Coworking spaces” blir bryggan mellan fastighetsägarnas krav på långa hyresavtal och hyresgästernas önskan om korta hyresavtal och flexibla lösningar, säger Göran Garberg, vd United Spaces Network Offices AB, i ett pressmeddelande.

Coworking innebär flexibla arbetsplatser. Kar Wistrand, VD på Swedavia Real Estate AB, uppger att man är glada över att United Spaces valt att etablera sig på Arlanda. United Spaces är en av Nordens ledande aktörer inom området. Det handlar om ett kontorslandskap där man kan hyra plats för den tid man vill sitta och jobba eller ha affärsmöte. Office One ligger just i anslutning till terminalerna 4 och 5.

sommar
colorama_april2
arlanda_golf_juli
bonava_juli_hel
defacto_helsida

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

sommar_centrum
happyhomes_2019

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

ica_valsta_choklad

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

sigtunavatten_standard
sportfiske_sommar
defacto_outsider
bonava_juli_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
connys
colorama_april