defacto_pan
Office One på ArlandaFoto: Pressbild/Swedavia

Första hyresgästen till jättebyggnaden

Nya fastigheten Office One på Arlanda har fått sin första hyresgäst.

sportlov_centrum

United Space är första hyresgästen till Office One som öppnar upp i mars 2019. Office One är jättebyggnaden med tio våningar och totalt 15 000 kvadratmeter yta. United Spaces ska genomföra en coworking-arena:
– Kontorsfastighetsmarknaden är i en global transformation där teknik och arbetsformer förändrar våra krav och behov för kontor. ”Coworking spaces” blir bryggan mellan fastighetsägarnas krav på långa hyresavtal och hyresgästernas önskan om korta hyresavtal och flexibla lösningar, säger Göran Garberg, vd United Spaces Network Offices AB, i ett pressmeddelande.

Coworking innebär flexibla arbetsplatser. Kar Wistrand, VD på Swedavia Real Estate AB, uppger att man är glada över att United Spaces valt att etablera sig på Arlanda. United Spaces är en av Nordens ledande aktörer inom området. Det handlar om ett kontorslandskap där man kan hyra plats för den tid man vill sitta och jobba eller ha affärsmöte. Office One ligger just i anslutning till terminalerna 4 och 5.

defacto_helsida
arlandagolf

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

banner_trerosor
happyhomes_2019
korpen_jan-feb

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

icavalsta_semlor

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard
sangensemble
connys
nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider