center_pan21
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Första förlusten för Skånela

Skånela förlorade för första gången denna säsong när Hallby vann med 28-24.

centrum_artikel

Hallby blev första lag att besegra Skånelas damer denna säsong, man vann i Vikingahallen med 28-24. Skånela ledde i paus men tidigt i andra kopplade Hallby grepp om matchen och därefter tappade man den inte. Det skiljde konstant 2-3 bollar och sista fem minuterna var saken klar då Hallby ledde med fem bollar.
– De va en händelserik match med allt vad handboll kan erbjuda. Jag tycker matchen är generellt bra från båda sidor vilket visar varför båda lagen ligger i toppen på allsvenskan. De var en fartfylld handboll vilket gjorde att de tekniska felen kom från båda lagen men vi stod för en större del av de tekniska felen. Vi tappar vår harmoni i spelet och blir stressade i början av andra halvlek. Vilket gör att vi inte orkar hålla fokuset uppe hela vägen medans Hallby behåller lugnet och gör de bra in till slutsignalen. Vilket gör att de är Hallby som går vinnande ur denna kamp, uppger Josefin Ekwall för Skånelas hemsida.

Målen
Andersson 8, Schaerlund 5, Nygårds 3, Wislander 3, Lindgren 2, Petersson Bergsten, Olofsson, Lindén

mp_host_helsida
vaccin
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

defacto_helsida
connys_helsida
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

centrum_helsida2020
dack-helsida
bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vaccin-outsider
connys
centrum_sommar_out
dack-outsider
bostad_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh