heat_pan
Ett plan kommer lastat från Arlanda till CypernFoto: Pressbild/Tui

Första chartern på över ett år

TUI skickade iväg sitt första flyg för i år till Medelhavet under måndagsmorgonen.

För första gången på över ett år skickade TUI charter till Medelhavet. märsta.nu kunde förra veckan rapportera om att Ving också skickat ner plan med turistande svenskar till olika destinationer kring Medelhavet.

För att underlätta resandet så erbjuder man covid-tester i anslutning till resan. TUI kommer att ha destinationer från Arlanda till Grekland, Spanien och Cypern. På måndagsmorgonen var det Larnaca i Cypern som fick besök av charter från Arlanda.
– Vi är väldigt glada att kunna starta upp chartersäsongen inför sommaren. Både för våra kunders skull men också för alla våra medarbetare och vänner nere på destinationerna som är glada att åter kunna igen välkomna alla svenska turister. Äntligen reser vi, säger Adam Györki, kommunikationsansvarig på TUI.

Enligt Györki har TUI:s kunder drömt om resor och många har bokat till Grekland eller Spanien i sommar. Andra har redan bokat upp till Thailand eller Zanzibar till i vinter.
– Vi tror att många tycker att det känns tryggare att boka en paketresa just nu efter det gånga året. Paketreselagen ger ett bra skydd.

2020_helsida
mp_host_helsida
eldsjal-helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
skordedag_helsida
defacto_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

kyrka_helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

helsida_var2021
kyrkoval_helsida
bostad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kyrka-outsider
eldsjal-outsider
heat_out
nrh
bostad_outsider
centrum_sommar_out
kyrkoval_outsider
mp-outsider
skordedag_out