moderaterna_panorama
Ett plan kommer lastat från Arlanda till CypernFoto: Pressbild/Tui

Första chartern på över ett år

TUI skickade iväg sitt första flyg för i år till Medelhavet under måndagsmorgonen.

För första gången på över ett år skickade TUI charter till Medelhavet. märsta.nu kunde förra veckan rapportera om att Ving också skickat ner plan med turistande svenskar till olika destinationer kring Medelhavet.

För att underlätta resandet så erbjuder man covid-tester i anslutning till resan. TUI kommer att ha destinationer från Arlanda till Grekland, Spanien och Cypern. På måndagsmorgonen var det Larnaca i Cypern som fick besök av charter från Arlanda.
– Vi är väldigt glada att kunna starta upp chartersäsongen inför sommaren. Både för våra kunders skull men också för alla våra medarbetare och vänner nere på destinationerna som är glada att åter kunna igen välkomna alla svenska turister. Äntligen reser vi, säger Adam Györki, kommunikationsansvarig på TUI.

Enligt Györki har TUI:s kunder drömt om resor och många har bokat till Grekland eller Spanien i sommar. Andra har redan bokat upp till Thailand eller Zanzibar till i vinter.
– Vi tror att många tycker att det känns tryggare att boka en paketresa just nu efter det gånga året. Paketreselagen ger ett bra skydd.

2020_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

liber_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
nrh
mp_outsider2022
ewas_outsider
moderat_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
ridskola_2020_outsider