defacto_panorama_mustasch
Pontus in the air får en unik lounge på airside. Foto: Pressbild
Pontus FrithiofFoto: Pressbild

Första AmEX-Loungen i Europa öppnar på Arlanda

Den första American Express Loungen i Europa öppnar upp på Arlanda under tisdagen, Pontus Frithiof som driver Pontus in the Air har fått förtroendet för Loungen.

centrum_farsdag_artikel

Det är Europas första American Express Lounge som startar på Arlanda på tisdag. Pontus Frithiof som redan driver Pontus in the Air på Arlanda har fått förtroendet att hantera loungen. Resenärer med Platinum- och Centurion har tillgång till loungen som är en del av Pontus in the air. Pontus Frithiof säger i ett pressmeddelande att servicetiden i loungen är tolv minuter, man kommer ha laddningsstationer och fri tillgång till wi-fi.
– Här kan vi ge Platinum- och Centurion-medlemmarna en utomordentlig start på resan i en exklusiv och harmonisk miljö. De kan koppla av inför resan eller arbeta, beställa vällagad mat och njuta goda viner med hjälp av våra skickliga sommelierer, säger Pontus.

Loungen kommer att ligga på Airside på Terminal mellan A och F-piren.
– är tror jag våra Platinum- och Centurion-medlemmar kommer att trivas. American Express Lounge by Pontus erbjuder högsta kvalitet, service och bekvämlighet – det där lilla extra som våra medlemmar eftersöker, kommenterar Fredrik Sauter på American Express.

defacto_mustach_helsida

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

centrum_farsdag
sigtunavatten_standard

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

fme_oktober
greeknighthelsida
ica_oktober
happyhomes_2019

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

greeknight_outsider
nrh
connys
colorama_april2