centrum_panorama2020
Pontus in the air får en unik lounge på airside. Foto: Pressbild
Pontus FrithiofFoto: Pressbild

Första AmEX-Loungen i Europa öppnar på Arlanda

Den första American Express Loungen i Europa öppnar upp på Arlanda under tisdagen, Pontus Frithiof som driver Pontus in the Air har fått förtroendet för Loungen.

centrum_artikel

Det är Europas första American Express Lounge som startar på Arlanda på tisdag. Pontus Frithiof som redan driver Pontus in the Air på Arlanda har fått förtroendet att hantera loungen. Resenärer med Platinum- och Centurion har tillgång till loungen som är en del av Pontus in the air. Pontus Frithiof säger i ett pressmeddelande att servicetiden i loungen är tolv minuter, man kommer ha laddningsstationer och fri tillgång till wi-fi.
– Här kan vi ge Platinum- och Centurion-medlemmarna en utomordentlig start på resan i en exklusiv och harmonisk miljö. De kan koppla av inför resan eller arbeta, beställa vällagad mat och njuta goda viner med hjälp av våra skickliga sommelierer, säger Pontus.

Loungen kommer att ligga på Airside på Terminal mellan A och F-piren.
– är tror jag våra Platinum- och Centurion-medlemmar kommer att trivas. American Express Lounge by Pontus erbjuder högsta kvalitet, service och bekvämlighet – det där lilla extra som våra medlemmar eftersöker, kommenterar Fredrik Sauter på American Express.

defacto_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

connys_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
sommarlov_helsida
speedy_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

studenten2020_helsida
marina_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

nrh
studenten2020_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider