invigning_clasohlsson
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Försök till inbrott på Sätuna – Kvinna stod i duschen när tjuvar bröt sig in

Ett försök till inbrott inträffade på Sätunavägen under dagen. En kvinna stod i duschen när två tjuvar bröt sig in: - Vi letande men hittade ingen, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

banner_artikel

Vid 11.30-tiden bröt sig två personer in i en lägenhet på Sätunavägen. Enligt uppgift till märsta.nu stod en kvinna i duschen när tjuvarna kom in. De lämnade dock när de upptäckte att någon var hemma. Polis sökte med ett stort pådrag en stund men lyckades inte hitta någon. En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättades.

februari
center_banner2
forskontor

Känslan av otrygghet ökar

Nyheter I Länsstyrelsens medborgarundersökning framgår generellt att allt fler känner sig otrygga i länet. 100 personer från kommunen deltog i undersökningen och nästan hälften kände sig otrygga.

varen2018
dackia_2018

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Bostad Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

Här är årets pedagoger

Nyheter Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

matcher_skanela
vuxentutbildning
outsider_defacto
val2018
veterankraft_standard
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
standard_ridskola
objekt2
objekt4
objekt3
Norra Redovisningshuset
connys
standard_start