moderaterna_juni
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Försök till inbrott på Sätuna – Kvinna stod i duschen när tjuvar bröt sig in

Ett försök till inbrott inträffade på Sätunavägen under dagen. En kvinna stod i duschen när två tjuvar bröt sig in: - Vi letande men hittade ingen, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Vid 11.30-tiden bröt sig två personer in i en lägenhet på Sätunavägen. Enligt uppgift till märsta.nu stod en kvinna i duschen när tjuvarna kom in. De lämnade dock när de upptäckte att någon var hemma. Polis sökte med ett stort pådrag en stund men lyckades inte hitta någon. En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättades.

varen2018
sap_valet2018

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

februari
sportfiskebanner2

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

vuxenutbildning2
bildextra!

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Nyheter Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

EXTRA

uppdaterad Attacken mot sommarfritids: Uruselt

Politik Socialdemokraterna fortsätter kritisera den moderatledda kommunledningen för att Rävsta sommarfritids begränsas till bara vissa utvalda skolbarn: - Vill man som förälder försöka boka en eller flera av de 35 fria platserna som finns så kostar det 300 kr per barn. Socialdemokraterna har sedan länge beslutat om att skolan i Sigtuna ska vara helt kostnadsfri. Detta är uruselt, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd, i ett pressmeddelande.

veterankraft_standard
objekt3
val2018
connys
Norra Redovisningshuset
comitini_banner
nfc_vinter
outsider_moderat
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
objekt4
standard_ridskola
objekt2