moderaterna_feb
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Försök till inbrott på Sätuna – Kvinna stod i duschen när tjuvar bröt sig in

Ett försök till inbrott inträffade på Sätunavägen under dagen. En kvinna stod i duschen när två tjuvar bröt sig in: - Vi letande men hittade ingen, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Vid 11.30-tiden bröt sig två personer in i en lägenhet på Sätunavägen. Enligt uppgift till märsta.nu stod en kvinna i duschen när tjuvarna kom in. De lämnade dock när de upptäckte att någon var hemma. Polis sökte med ett stort pådrag en stund men lyckades inte hitta någon. En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättades.

februari
forskontor

Muslimsk församling vill bygga moské

Nyheter Den muslimska församlingen Ahmadiyya Muslimska samfundet Stockholm har skickat in en intresseförfrågan till kommundirektör Christer Wikström avseende att få uppföra en moské i kommunen.

sigtuna_bygglov

Spadtag för 69 lägenheter i Sigtuna

Bostad SigtunaHem tog på torsdagen spadtag för sitt första bygge i Sigtuna stadsängar: - Det känns spännande att få visualisera det här med en film som kan leva vidare längre än ett mer konventionellt och symboliskt första spadtag säger Peter Sohlberg, projektchef, SigtunaHem.

Körkortslös bilist stoppad i Märsta

Blåljus En bilförare blev stoppad av polis på Steninge Backe under torsdagen. – Personen kunde inte uppvisa ett körkort och blev rapporterad för olovlig körning, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.

Boende rasar över P-kaos på Sätuna

Nyheter Irritationen över parkeringssituationen på Sätunavägen är stor, boende anser att det är för få parkeringsplatser och reglerna för hårda samtidigt som parkeringsvakter är flitiga med att lappa: - I min omgivning i centrala Märsta åker dom på nätterna och skriver böter enligt sin bedömning. Att sen överklaga och bevisa att den P-boten är fel går via Polismyndigheten i Stockholm, säger en boende på Sätunavägen till märsta.nu

Elever ska motverka självmobbing

Ung & Student Chantal Luksitch från Märsta är med i UF företaget BaM UF tillsammans med Neda Karimi från Akalla. Tillsammans säljer de speglar för att motverka självmobbing: - Människan är sin egna störta mobbare och använder spegeln som ett verktyg för att spegla sig i för att hitta sina komplex och de minsta felen, skriver BaM UF i ett mail till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
objekt2
matcher_skanela
objekt3
vuxentutbildning
objekt4
standard
Festspecialisten – Standard
standard_ridskola
connys
outsider_defacto
sigtunavatten_feb