sommar
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Försök till inbrott på Sätuna – Kvinna stod i duschen när tjuvar bröt sig in

Ett försök till inbrott inträffade på Sätunavägen under dagen. En kvinna stod i duschen när två tjuvar bröt sig in: - Vi letande men hittade ingen, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

sommar

Vid 11.30-tiden bröt sig två personer in i en lägenhet på Sätunavägen. Enligt uppgift till märsta.nu stod en kvinna i duschen när tjuvarna kom in. De lämnade dock när de upptäckte att någon var hemma. Polis sökte med ett stort pådrag en stund men lyckades inte hitta någon. En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättades.

juli
sommar
magget_v16
happy_homes_sommar
varumarke_defacto_sommar

”Bajs” förstör Sjudargårdsbadet

Nyheter Bajs förstör Sjudargårdsbadet, det anser en kommuninvånare som tycker att det är för skitigt på stranden: - Vi kommer med start denna vecka att genomföra ett antal åtgärder som kommer att göra badet mera inbjudande och trevligt. Det handlar i första hand om att arbeta med sandstranden och röja en del vegetation, svarar Pekka Widergren, fritidschef i Sigtuna kommun, i ett inlägg på kommunens Facebookssida.

Kvartstrafik införs efter nyår

Nyheter I och med att Citybanan nu är invigd planerar SL att utöka avgångarna i pendeltågstrafiken med 70 per dag så att det blir kvartstrafik från Märsta och Rosersberg, rapporterar Dagens Nyheter.

standard_ridskola
mik_camp
Frisyr – Standard
lions_standard
connys
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
colorama_jan
sfssommar
sommar
standard
cricketklubben