varumarke_defacto_sommar
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Försök till inbrott på Sätuna – Kvinna stod i duschen när tjuvar bröt sig in

Ett försök till inbrott inträffade på Sätunavägen under dagen. En kvinna stod i duschen när två tjuvar bröt sig in: - Vi letande men hittade ingen, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

marstac_aug

Vid 11.30-tiden bröt sig två personer in i en lägenhet på Sätunavägen. Enligt uppgift till märsta.nu stod en kvinna i duschen när tjuvarna kom in. De lämnade dock när de upptäckte att någon var hemma. Polis sökte med ett stort pådrag en stund men lyckades inte hitta någon. En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättades.

biljetter
happy_homes_sommar
extra

Barn misshandlades i centrala Märsta

Blåljus Kring 18-tiden på onsdag kväll kallades polis till Kulturtorget i Märsta sedan en fyraårig tjej blivit slagen av en äldre man: - Det skrevs en anmälan om misshandel, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

Elnätsavgiften gick upp med 1200 kronor

Nyheter På bara ett år har elnätsavgiften höjts med 1200 kronor i Sigtuna kommun: - Regelverket som ska skydda kunderna från monopolprissättning anser vi är för svagt och vi vill ha till en omedelbar skärpning av reglerna för att skydda kunderna, säger Jakob Eliasson, samhällspolitisk chef på Villaägarnas Riksförbund.

Passkontrollanter blir inlåsta

Nyheter Passkontrollanter på Arlanda blir då och då inlåsta i sina kurer på grund av ett tekniskt fel rapporterar tidningen Arbetarskydd: - Jag har varit med om passkontrollanter som börjat gråta när de fått veta att de i dag ska arbeta i slussarna med problem, säger Ulf Rydström, huvudskyddsombud vid gränspolisen på Arlanda till tidningen.

Brand i lägenhet

Blåljus På lördagkvällen brann det i en lägenhet i Märsta Centrum: - All mår bra, sa Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Pratade i telefon – Busschaufför stannade bussen

Nyheter I samband med en busstur på torsdag eftermiddag mellan Märsta-Sigtuna stannade busschaufföreren efter att en resenär ansetts vara högljudd i telefonen: - Lägger du inte på telefonen så slänger jag ut dig ur bussen, ska busschauffören ha sagt.

Festspecialisten – Standard
karlavagnen46
stockholmsvagen24b
standard
siriusgatan26
connys
sbrf2
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
colorama_jan
cricketklubben
korpentraning
lions_standard
Frisyr – Standard
standard
borg