defacto_pan
Jonathan Jansson, förskolekock.Foto: Pressbild

Förskolekock nominerad till White Guide

Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

banner_juni_artikel

White Guide Jr 2019 är en förlängning på restaurangguiden White Guide som utser de bästa krogarna och cafeerna. White Guide Jr. riktar sig helt mot skor och förskolekök och man nominerar i olika kategorier. I kategorin ”Årets förskolekock” är Jonathan Jansson på Norlandia förskolor Glädjen i centrala Sigtuna nominerad.

Jonathan visar stort engagemang i sitt arbete uppger förskolechefen Annalena Liljedahl. Hon säger att han är en sann ambassadör för Norlandia Förskolors måltidskoncept Matmedsmak och matvärderingarna.

Finalisterna i respektive kategori kommer att utses under 2019, men innan dess ska White Guide besöka de nominerade, Glädjen kommer därmed att få ett besök där Jonathan kommer att få berätta om sig själv och sitt arbete:
– Den mat som Jonathan lagar till barnen går även att köpa som matlådor av oss, vilket är väldigt populärt bland föräldrarna. Han säljer även trerätters helglådor, surdegsbröd, bullar, pepparkaksdeg etc på beställning, säger Annalena Liljedahl.

sbrf_helsida
sigtunavatten_standard
oppning_helsida

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

fme_helsida
colorama_april2
defacto_helsida
ica_valsta_choklad
banner_juni_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

happyhomes_2019
oppning_outsider
colorama_april
defacto_outsider
nrh
fme_outsider
connys
ridskola2019_outsider
sbrf_outsider
midsommar_valsta_outsider
sh_oppet
sh_bovard_out