defacto_pan
Jonathan Jansson, förskolekock.Foto: Pressbild

Förskolekock nominerad till White Guide

Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

White Guide Jr 2019 är en förlängning på restaurangguiden White Guide som utser de bästa krogarna och cafeerna. White Guide Jr. riktar sig helt mot skor och förskolekök och man nominerar i olika kategorier. I kategorin ”Årets förskolekock” är Jonathan Jansson på Norlandia förskolor Glädjen i centrala Sigtuna nominerad.

Jonathan visar stort engagemang i sitt arbete uppger förskolechefen Annalena Liljedahl. Hon säger att han är en sann ambassadör för Norlandia Förskolors måltidskoncept Matmedsmak och matvärderingarna.

Finalisterna i respektive kategori kommer att utses under 2019, men innan dess ska White Guide besöka de nominerade, Glädjen kommer därmed att få ett besök där Jonathan kommer att få berätta om sig själv och sitt arbete:
– Den mat som Jonathan lagar till barnen går även att köpa som matlådor av oss, vilket är väldigt populärt bland föräldrarna. Han säljer även trerätters helglådor, surdegsbröd, bullar, pepparkaksdeg etc på beställning, säger Annalena Liljedahl.

EXTRA

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Nöjesnyheter Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

outsider
frisyr_december
sigtunavatten_standard

Sigtunabon släpper nytt

Nöjesnyheter Henrik Hansson från Sigtuna och hans grupp Trensum Tribe & Double H släpper nytt album på fredag med releasefest i Stockholm: - Beatsen är en blandning av soul, reggae, dub, disco med mera, berättar Henrik Hansson för märsta.nu

sigtuna_funkis
korpen_jan-feb
icavalsta_julbanner

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

nrh
funkis_2
connys
banner_trerosor