banner_moderaterna

Försenad grusupptagning ger sen gräsklippning

Sigtuna kommun som för några veckor sedan skulle intensifiera sand- och grusupptagningen har stött på problem och kommuninvånare reagerar på att det fortfarande ligger grus kvar.

banner_moderaterna_artikel

Sigtuna kommun skulle ha plockat upp all sand och grus för några veckor sedan men det drar ut på tiden och kommuninvånare reagerar på att det ligger kvar på flera platser, bland annat Arlandastad, runt Valstavägen på vissa platser och här och var på gator runt om i kommunen.
– Sandupptagning har varit ett bekymmer i år, en mycket sen vår, sen fick vi maskinhaveri på en av våra egna sopmaskiner vidare har vi haft problem med att få till det entreprenörsidan på ett bra sätt, berättar Ulf Sävström, produktionsledare på Stadsbyggnadskontoret.

Personal plockar grus istället för att klippa gräs
Kommunen har fått ordna fram en ny entreprenör med kort varsel samt att den egna personalen fått ägna sig åt upptagningen och släppa andra uppgifter, därför ligger man exempelvis efter med gräsklippningen:
– Men avseende sandupptagningen ligger vi därför mera än två veckor för sent på vissa platser, efter kraftsamling kommer vi att i huvudsak att vara klara denna vecka, det kommer att i och för sig finnas mindre putsning här och var kvar men inget stort, säger Ulf Sövström

sap_valet2018

Inbrott i pizzeria

Blåljus Ett inbrott anmäldes under natten i en pizzeria: - Någon sprang iväg bärandes på något, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

happy_homes_juli
valet2018

Kritik mot (S)-utspelet om fördubblade badpriser

Politik Socialdemokraternas förstanamn och oppositionsrådet Marie Axelsson påstår i en valfilm att Moderaterna avser fördubbla priserna på Midgårdsbadet: - Det är ren lögn, dundrar moderaternas Olov Holst.

steningeslottsommar
theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset
centerpartiet_helsida_ett
sportfiskebanner2
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
sd_val2018
sfs_outsider