panorama_centrum
Näringslivschef Mathias ForsbergFoto: Sigtuna kommun

Forsberg lämnar posten som näringslivschef

Mathias Forsberg som varit näringslivschef i kommunen sedan 2018 lämnar för att bli näringslivsdirektör i Nacka.

2018 kom Mathias Forsberg till Sigtuna kommun för att efterträda Christer Wikström som näringslivschef. Efter tre år på posten går han nu vidare till uppdrag som näringslivsdirektör i Nacka.
– Nacka är som jag ser det Sveriges mest spännande kommun just nu och jag ser väldigt mycket fram emot att få arbeta för Nacka kommun. Kommunens ambitioner och inställning att ligga i framkant passar mig perfekt, och tillsammans med företagen vill jag skapa en företagsplats i toppklass med siktet på Sveriges bästa företagsklimat, säger Mathias Forsberg.

Det är ännu inte klart vem som ska efterträda Forsberg i Sigtuna kommun.

defacto_helsida
retro_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

liber_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

logistik_sigtuna_helsida
mp_helsida_april

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

connys_helsida
2020_helsida
helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
retro_outsider
swedol_outsider
outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
logistik_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider