centrum_panorama2020
Peter ForsFoto: Arkiv/Daniel Iskander

Fors Måleri kan utses till Årets Hantverkare

Fors Måleri & Entreprenad i Arlandastad har nominerats till Årets Hantverkare.

2016 utsågs Fors Måleri & Entreprenad till Sveriges bästa måleri på Hantverkargalan, nu har de nominerats till Årets hantverkare.
– Jättekul och hedrande, säger ägaren Peter Fors.

Peter Fors startade företaget som ensam målare 1993. De senaste åren har man bland annat varit delaktiga i omdaningen av Märsta Centrum och senast expanderingen av TränaMer i Märsta.

centrum_helsida2020
connys_helsida
happyhomes_50
oppethus_helsida
defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

connys
teatergrillen_outsider
nrh
oppethus_outsider