defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Förre wingsspelaren i OS

Förre Wingsmålvakten Magnus Hellberg har tagits ut till OS.

Magnus Hellberg som gjort flera säsonger med Wings J18, J20 och A-lag mellan åren 2007-2010 har tagits ut till OS med Tre Kronor, han är en av tre målvakter i truppen. Magnus spelar tillvardags i KHL med Kusin Red Star och är född i Uppsala 1991 med Almtuna som moderklubb. Magnus har även gjort några matcher i NHL där han tillhört Nashville och New York Rangers organisationer. Flera gånger om har han varit i Pinbacken för att delta på olika målvaktscamper som tränaren Mikael Andreasson hållit i.

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

hostfest_centrum
defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Svår uppgift för Skånela mot seriefavoriten

Handboll Skånela möter seriefavoriten OV Helsingborg hemma i Märsta på söndagen: - Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på, säger assisterande tränare Kalle Andersson till klubbens hemsida.

outsider
objekt3
sportfiske_banner
komvuxq3_4
connys
sigtunavatten_standard
sbrf_sep
objekt4
objekt2
nrh