defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Förre wingsspelaren i OS

Förre Wingsmålvakten Magnus Hellberg har tagits ut till OS.

Magnus Hellberg som gjort flera säsonger med Wings J18, J20 och A-lag mellan åren 2007-2010 har tagits ut till OS med Tre Kronor, han är en av tre målvakter i truppen. Magnus spelar tillvardags i KHL med Kusin Red Star och är född i Uppsala 1991 med Almtuna som moderklubb. Magnus har även gjort några matcher i NHL där han tillhört Nashville och New York Rangers organisationer. Flera gånger om har han varit i Pinbacken för att delta på olika målvaktscamper som tränaren Mikael Andreasson hållit i.

sigtuna_funkis
frisyr_december

Skånela föll efter mardrömsstart

Handboll Skånela föll efter en katastrofstart där man låg under med 14-4 i första: - Ligger man under med 14-4 är det svårt att vinna handbollsmatcher, sa Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

happyhomes_2019
video

RIK tog tredje raka

Innebandy Rosersbergs IK vann i lördags mot Hässelby: -Nu har vi på allvar häng på topplagen, säger sportchefen Fredrik Raschke.

korpen_jan-feb
allsvenskan

Skånela fortsatt glödheta

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda Anderstorp hemma i Vikingahallen med 25-19: - Återigen är det ingen topprestation i det offensiva men vi är bra bakåt, summerar tränare Jimmy Karlsson.

sigtunavatten_standard
EXTRA

Europatouren kommer till Arlandastad

golf Europatouren i Golf kommer tillbaka Arlandastad: - Vi är glada att meddela att Arlandastad blir det senaste tillskottet till Qualifying School, säger Mike Stewart, Qualifying School Director på European Tour.

outsider
connys

Full fart med Wings Ladies

Ishockey Wings har startat ett damlag i hockey under hösten: - Självklart ska Wings ha ett Ladies-lag. Att få vara med från början och lägga grunden kändes väldigt roligt, säger Per "Otten" Ottenström, en av tränarna.

allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

funkis_2
nrh
banner_trerosor