center_pan21
Alftberg i Tri City Storm, USHL, för några år sedanFoto: Tri City Storm

Förre wingsbacken till Vita Hästen

Wingsprodukten Philip Alftberg är klar för Vita Hästen i HockeyAllsvenskan.

centrum_artikel

Philip Alftberg som startade sin hockeykarriär i Wings är nu klar för Vita Hästen i Allsvenskan.
– Det känns rikitgt kul att komma till Vita Hästen! Jag är en stark tvåvägsback som gillar att följa med i offensiven men också tar ett stort defensivt ansvar, säger Philip till Vita hästens Hemsida.

Vita Hästen från Norrköping slutade elva i serien den gångna säsongen. Philip kommer närmast från spel i USA där han sedan 2016 varit i USHL och NCAA. Senaste säsongen gjorde han med St. Lawrance university, han har också varit i Brynas organisation i ungdomsåren. Idag är han 23 år gammal.

connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

vaccin
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
mp_host_helsida
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

bostad_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

defacto_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

helsida_var2021

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack-outsider
ridskola_2020_outsider
connys
bostad_outsider
vaccin-outsider
centrum_sommar_out
nrh
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider