moderaterna_riksdag
Alftberg i Tri City Storm, USHL, för några år sedanFoto: Tri City Storm

Förre wingsbacken till Vita Hästen

Wingsprodukten Philip Alftberg är klar för Vita Hästen i HockeyAllsvenskan.

centrum_artikel

Philip Alftberg som startade sin hockeykarriär i Wings är nu klar för Vita Hästen i Allsvenskan.
– Det känns rikitgt kul att komma till Vita Hästen! Jag är en stark tvåvägsback som gillar att följa med i offensiven men också tar ett stort defensivt ansvar, säger Philip till Vita hästens Hemsida.

Vita Hästen från Norrköping slutade elva i serien den gångna säsongen. Philip kommer närmast från spel i USA där han sedan 2016 varit i USHL och NCAA. Senaste säsongen gjorde han med St. Lawrance university, han har också varit i Brynas organisation i ungdomsåren. Idag är han 23 år gammal.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

connys_helsida
mod_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

2020_helsida
handbollsskola
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_out
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
bergstrand_out_jan
connys