eurosko_december
Julia Böjeryd i Skånelas tröja säsongen 15/16Foto: Arkivbild/Magnus Granhagen

Förre skånelaiten polisanmäler lagkamrat i Skövde

Förre Skånelaspelaren Julia Böjeryd har polisanmält en lagkamrat i Skövde: - Jag såg ingen annan utväg än att anmäla, säger Julia Böjeryd till Skövde Nyheter

marstac_aug

Julia Böjeryd lämnade Skånela inför den här säsongen för att spela med Skövde i Elitserien, nu har hon lånats ut till Hellton och på grund av en konflikt med en lagkamrat i Skövde. Situationen har eskalerat så mycket att Böjeryd polisanmält lagkamraten för olaga hot rapporterar sajten Skövde Nyheter.
– Jag har haft en privat konflikt med henne ganska länge. Men under den senaste tiden har det eskalerat. Hon har hotat mig och sagt att jag inte varit välkommen i laget under det jag har varit skadad, säger Julia Böjeryd till Skövde Nyheter.

Böjeryd säger vidare att lagkamraten hotat att slå in tänderna på henne samt att hon kallat henne och hennes flickvän för råttor.
– Det har inte slutat, hon har kommit fram till mig på stan och gjort kräkljud. Jag såg ingen annan utväg än att anmäla henne för att hon ska sluta. Jag vill inte vara orolig och inte ha någon kontakt med henne, fortsätter Böjeryd.

Kränkningarna ska ha inträffat under den här säsongen. Spelarföreningen handboll Sverige ska ha kritiserat arbetsgivaren, alltså Skövde HK, för att inte ha agerat enligt arbetsmiljölagens föreskrifter. Skövde HK har nu upprättat en handlingsplan och följt arbetsmiljölagen. Skövde HK:s klubbchef Anders Löfvenborg tycker att det är tråkigt att det gått så långt.

dackia_vinter2018
skånela-Bjurslätt

Chippen: De får för lite stryk

Handboll Skånela förlorade hemmamatchen mot Bjurslätt Torslanda: - Vi ger dem för lite stryk, de får åka hem utan blåmärken, tyckte tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

farbrorbla_host2017

SM-guld till Lilja

kampsport Förra lördagen gick SM i taekwondo och Kim Taekwondo hade fem deltagare i Västerås som kammade hem fyra medaljer inklusive ett guld till Lilja Östervall-Lyngbrant.

FC Arlanda förstärker

Fotboll FC Arlanda har gjort klart med 20-årige anfallaren Aleksandar Jovanovic närmast från Division 1-laget Vasalund.

defacto_panorama_boka_mote
magget_dejt

Inget VM för Jonas Eriksson

Fotboll Jonas Eriksson får se VM från tv-soffan i Sigtuna, bland de tio europeiska domare som får åka så är hans team inte med: - Ingenting är kommunicerat jag har inte fått veta något officiellt. På internet finns ett dokument med de av Fifa uttagna domarna. Vi var inte med på den listan. Vi har inte hört något av Fifa eller Uefa, säger Jonas till Radiosporten.

marknad_steninge
extra

SOK-möte med Sigtuna

Sport Sveriges Olympiska kommitté ska ha haft ett möte med politiker från bland annat Sigtuna kommun: - Inga kommentarer säger kommunstyrelsens ordförande, Olov Holst (M).

Ystad-Skånela

Förlust mot topplaget

Handboll Skånela förlorade mot tabelltvåan IFK Ystad med 35-28 under söndagen: - Torsk mot ett för dagen tyngre och bättre Ystad. Hem och analysera, förändra och ge dom en rejäl kamp i vikingahallen, twittrar Jesper Östlund, tränare.

Karlsson hyllas av tränare och lagkamrater: ”Kommer vara kvar länge”

Ishockey Inför säsongen var det många av experterna i NHL som inte ens hade märstafödde och wingsfostrade William Karlsson i Vegas trupp, på sin höjd var han ytterforward eller fjärdecenter. Tre månader in i säsongen har han tagit över lagets första kedja och leder interna poängligan tillsammans med kedjekamraten Jonathan Marchessault.

Milos stannar i FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda förlänger med sin tränare Milos Ognjenovic: - Vi har jobbat ihop i ett år och byggt upp en mycket positiv relation, en familjär känsla i omklädningsrummet, säger Ognjenovic.

allsvenskan

Oavgjort för Skånela mot Drott

Handboll Trots bara 19 mål bakåt så blev det oavgjort för Skånela mot Drott: - Vi är i en liten downperiod nu, sa tränaren Fredrik Söderberg efter matchen.

Märsta IK vann seriefinal

Fotboll Märsta IK vann seriefinalen på fredagskvällen mot Järnvägens FC med 10-3: - Kul att återigen få se en av de yngre spelarna ta för sig, Mathyo Pato 17 år spelade och gjorde det mycket bra, berättar ledare Joakim Folmer-Hansen.

solrosvagen28
jul2018
lindvagen27
Norra Redovisningshuset
cricketklubben
dogranch
nfc_vinter
blackfriday
vanster_mote
colorama_jan
julgranshamtning
standard
jul2018
Festspecialisten – Standard
yrkesutbildningen
connys
lions_standard
vidargatan7
matcher_skanela
agy2