februari
Julia Böjeryd i Skånelas tröja säsongen 15/16Foto: Arkivbild/Magnus Granhagen

Förre skånelaiten polisanmäler lagkamrat i Skövde

Förre Skånelaspelaren Julia Böjeryd har polisanmält en lagkamrat i Skövde: - Jag såg ingen annan utväg än att anmäla, säger Julia Böjeryd till Skövde Nyheter

Julia Böjeryd lämnade Skånela inför den här säsongen för att spela med Skövde i Elitserien, nu har hon lånats ut till Hellton och på grund av en konflikt med en lagkamrat i Skövde. Situationen har eskalerat så mycket att Böjeryd polisanmält lagkamraten för olaga hot rapporterar sajten Skövde Nyheter.
– Jag har haft en privat konflikt med henne ganska länge. Men under den senaste tiden har det eskalerat. Hon har hotat mig och sagt att jag inte varit välkommen i laget under det jag har varit skadad, säger Julia Böjeryd till Skövde Nyheter.

Böjeryd säger vidare att lagkamraten hotat att slå in tänderna på henne samt att hon kallat henne och hennes flickvän för råttor.
– Det har inte slutat, hon har kommit fram till mig på stan och gjort kräkljud. Jag såg ingen annan utväg än att anmäla henne för att hon ska sluta. Jag vill inte vara orolig och inte ha någon kontakt med henne, fortsätter Böjeryd.

Kränkningarna ska ha inträffat under den här säsongen. Spelarföreningen handboll Sverige ska ha kritiserat arbetsgivaren, alltså Skövde HK, för att inte ha agerat enligt arbetsmiljölagens föreskrifter. Skövde HK har nu upprättat en handlingsplan och följt arbetsmiljölagen. Skövde HK:s klubbchef Anders Löfvenborg tycker att det är tråkigt att det gått så långt.

februari

Dubbla seriesegrar för Arlanda

Gatsmart Arlanda IBK:s representationslag vann sina respektive serier och nu har man även gjort klart med en långsiktig lösning för juniorverksamheten med en ny tränare.

pedagog2018

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

Fotboll FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

foretagarlunch
EXTRA

Äkta hattrick av Wille

Ishockey William Karlsson slog till med ett äkta hattrick under söndagskvällen: - Det känns rätt coolt, det måste jag erkänna, säger han till Sportbladet efter 4-0-segern mot Calgary.

Allsvenskan

Skånela får kvala sig kvar

Handboll Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

aretsforetag
forskontor
kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

Kaptenen stannar i Skånela

Handboll Förlängningarna i Skånela kommer i rasande tempo och på bara en veckas tid har man gjort klart med flera nyckelspelare, nu har även kaptenen Isak Nielsen kritat på ett nytt kontrakt.

standard
sangensemble
objekt4
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
objekt3
Festspecialisten – Standard
standard_start
veterankraft_standard
outsider_defacto
standard_ridskola
vuxentutbildning
objekt2
matcher_skanela
sigtunavatten_standard