fastpartner_sommar2
Julia Böjeryd i Skånelas tröja säsongen 15/16Foto: Arkivbild/Magnus Granhagen

Förre skånelaiten polisanmäler lagkamrat i Skövde

Förre Skånelaspelaren Julia Böjeryd har polisanmält en lagkamrat i Skövde: - Jag såg ingen annan utväg än att anmäla, säger Julia Böjeryd till Skövde Nyheter

Julia Böjeryd lämnade Skånela inför den här säsongen för att spela med Skövde i Elitserien, nu har hon lånats ut till Hellton och på grund av en konflikt med en lagkamrat i Skövde. Situationen har eskalerat så mycket att Böjeryd polisanmält lagkamraten för olaga hot rapporterar sajten Skövde Nyheter.
– Jag har haft en privat konflikt med henne ganska länge. Men under den senaste tiden har det eskalerat. Hon har hotat mig och sagt att jag inte varit välkommen i laget under det jag har varit skadad, säger Julia Böjeryd till Skövde Nyheter.

Böjeryd säger vidare att lagkamraten hotat att slå in tänderna på henne samt att hon kallat henne och hennes flickvän för råttor.
– Det har inte slutat, hon har kommit fram till mig på stan och gjort kräkljud. Jag såg ingen annan utväg än att anmäla henne för att hon ska sluta. Jag vill inte vara orolig och inte ha någon kontakt med henne, fortsätter Böjeryd.

Kränkningarna ska ha inträffat under den här säsongen. Spelarföreningen handboll Sverige ska ha kritiserat arbetsgivaren, alltså Skövde HK, för att inte ha agerat enligt arbetsmiljölagens föreskrifter. Skövde HK har nu upprättat en handlingsplan och följt arbetsmiljölagen. Skövde HK:s klubbchef Anders Löfvenborg tycker att det är tråkigt att det gått så långt.

steningeslottsommar

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sportfiskebanner2
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

vuxenutbildning2
sap_valet2018
happy_homes_juli

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

connys
sigtunavatten_standard
objekt4
sap_outsider
objekt2
forskontor
veterankraft_standard
outsider_defacto
yearlingsales
val2018
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
outsider_moderat
objekt3
vuxentutbildning