julhandel
Julia Böjeryd i skåneladressen 2015Foto: Arkivbild/Magnus Granhagen

Förre skånelaiten lägger av efter hot och mobbing

Förre skånelaiten Julia Böjeryd slutar med handboll efter hotet från en lagkamrat tidigare i år: - Jag gillar ju handboll, men det är personer runt om som helt har skadat mitt tyckte, säger Julia till Sportbladet.

marstac_aug

Julia Böjeryd anmälde en lagkamrat för hot i början av året. Lagkamraten hade hotat och kränkt henne på träningstid. Julia och hennes flickvän kallades för råttor av lagkamraten. Trots att Julia hade sms på hoten lades utredningen ner. Under vårsäsongen lånades hon ut till Hellton.

Skövde gick ut med en ursäkt och förklarade att man tog avstånd från hot, mobbing och kränkningar. Men det senaste beskedet som kom i dagarna är att Julia som spelade i Skånela för några år sedan slutar med handbollen, trots att hon bara är 21 år gammal.
– Det har varit väldigt turbulent, allting under den senaste säsongen. Som jag känner just nu vill jag inte fortsätta. Jag mår inte bra av att fortsätta med det. Sen… det är inte själva sporten i sig, jag gillar ju handboll, men det är personer runt om som helt har skadat mitt tyckte, säger Julia till Sportbladet.

defacto_panorama_boka_mote
skånela-Bjurslätt

Chippen: De får för lite stryk

Handboll Skånela förlorade hemmamatchen mot Bjurslätt Torslanda: - Vi ger dem för lite stryk, de får åka hem utan blåmärken, tyckte tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

dackia_vinter2018

SM-guld till Lilja

kampsport Förra lördagen gick SM i taekwondo och Kim Taekwondo hade fem deltagare i Västerås som kammade hem fyra medaljer inklusive ett guld till Lilja Östervall-Lyngbrant.

FC Arlanda förstärker

Fotboll FC Arlanda har gjort klart med 20-årige anfallaren Aleksandar Jovanovic närmast från Division 1-laget Vasalund.

magget_dejt
forsmaleri

Inget VM för Jonas Eriksson

Fotboll Jonas Eriksson får se VM från tv-soffan i Sigtuna, bland de tio europeiska domare som får åka så är hans team inte med: - Ingenting är kommunicerat jag har inte fått veta något officiellt. På internet finns ett dokument med de av Fifa uttagna domarna. Vi var inte med på den listan. Vi har inte hört något av Fifa eller Uefa, säger Jonas till Radiosporten.

banner_december
extra

SOK-möte med Sigtuna

Sport Sveriges Olympiska kommitté ska ha haft ett möte med politiker från bland annat Sigtuna kommun: - Inga kommentarer säger kommunstyrelsens ordförande, Olov Holst (M).

Ystad-Skånela

Förlust mot topplaget

Handboll Skånela förlorade mot tabelltvåan IFK Ystad med 35-28 under söndagen: - Torsk mot ett för dagen tyngre och bättre Ystad. Hem och analysera, förändra och ge dom en rejäl kamp i vikingahallen, twittrar Jesper Östlund, tränare.

Karlsson hyllas av tränare och lagkamrater: ”Kommer vara kvar länge”

Ishockey Inför säsongen var det många av experterna i NHL som inte ens hade märstafödde och wingsfostrade William Karlsson i Vegas trupp, på sin höjd var han ytterforward eller fjärdecenter. Tre månader in i säsongen har han tagit över lagets första kedja och leder interna poängligan tillsammans med kedjekamraten Jonathan Marchessault.

Milos stannar i FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda förlänger med sin tränare Milos Ognjenovic: - Vi har jobbat ihop i ett år och byggt upp en mycket positiv relation, en familjär känsla i omklädningsrummet, säger Ognjenovic.

allsvenskan

Oavgjort för Skånela mot Drott

Handboll Trots bara 19 mål bakåt så blev det oavgjort för Skånela mot Drott: - Vi är i en liten downperiod nu, sa tränaren Fredrik Söderberg efter matchen.

Märsta IK vann seriefinal

Fotboll Märsta IK vann seriefinalen på fredagskvällen mot Järnvägens FC med 10-3: - Kul att återigen få se en av de yngre spelarna ta för sig, Mathyo Pato 17 år spelade och gjorde det mycket bra, berättar ledare Joakim Folmer-Hansen.

frisyr2018
blackfriday
Norra Redovisningshuset
lindvagen27
connys
matcher_skanela
colorama_jan
standard
solrosvagen28
slutstation
borg
julgranshamtning
jul2018
vanster_mote
cricketklubben
jul2018
vidargatan7
dogranch
nfc_vinter
Festspecialisten – Standard