moderaterna_feb
Julia Böjeryd i skåneladressen 2015Foto: Arkivbild/Magnus Granhagen

Förre skånelaiten lägger av efter hot och mobbing

Förre skånelaiten Julia Böjeryd slutar med handboll efter hotet från en lagkamrat tidigare i år: - Jag gillar ju handboll, men det är personer runt om som helt har skadat mitt tyckte, säger Julia till Sportbladet.

Julia Böjeryd anmälde en lagkamrat för hot i början av året. Lagkamraten hade hotat och kränkt henne på träningstid. Julia och hennes flickvän kallades för råttor av lagkamraten. Trots att Julia hade sms på hoten lades utredningen ner. Under vårsäsongen lånades hon ut till Hellton.

Skövde gick ut med en ursäkt och förklarade att man tog avstånd från hot, mobbing och kränkningar. Men det senaste beskedet som kom i dagarna är att Julia som spelade i Skånela för några år sedan slutar med handbollen, trots att hon bara är 21 år gammal.
– Det har varit väldigt turbulent, allting under den senaste säsongen. Som jag känner just nu vill jag inte fortsätta. Jag mår inte bra av att fortsätta med det. Sen… det är inte själva sporten i sig, jag gillar ju handboll, men det är personer runt om som helt har skadat mitt tyckte, säger Julia till Sportbladet.

pedagog2018
kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

foretagarlunch
Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

aretsforetag
video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

forskontor
februari

Kaptenen stannar i Skånela

Handboll Förlängningarna i Skånela kommer i rasande tempo och på bara en veckas tid har man gjort klart med flera nyckelspelare, nu har även kaptenen Isak Nielsen kritat på ett nytt kontrakt.

Lyckat Veteran-SM för IFK Märsta

Friidrott IFK Märsta har varit med en trupp på Veteran-SM i Västerås: - Det var ett lyckat mästerskap för klubben då vi tog fem guld, sex silver och tre brons, berättar Tomas Bengtsson i IFK Märsta.

Oavgjort för Arlanda mot Farsta

Fotboll FC Arlanda mötte FOC Farsta på lördagen och hämtade upp 0-3 till 3-3: - Vi får inte riktigt till det i den första halvleken samtidigt som Farsta gör det mycket bra, säger sportchefen Eddie Khalaf.

Resultaten från Vasaloppet

Sport Flera kommuninvånare samt åkare från lokala klubbar åkte Vasaloppet. Bäst gick det för Carola Eriksson som slutade på plats 89.

standard_ridskola
veterankraft_standard
sangensemble
objekt4
Norra Redovisningshuset
matcher_skanela
nfc_vinter
Festspecialisten – Standard
vuxentutbildning
standard_start
objekt2
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
objekt3
standard