moderaterna_juni
Julia Böjeryd i skåneladressen 2015Foto: Arkivbild/Magnus Granhagen

Förre skånelaiten lägger av efter hot och mobbing

Förre skånelaiten Julia Böjeryd slutar med handboll efter hotet från en lagkamrat tidigare i år: - Jag gillar ju handboll, men det är personer runt om som helt har skadat mitt tyckte, säger Julia till Sportbladet.

Julia Böjeryd anmälde en lagkamrat för hot i början av året. Lagkamraten hade hotat och kränkt henne på träningstid. Julia och hennes flickvän kallades för råttor av lagkamraten. Trots att Julia hade sms på hoten lades utredningen ner. Under vårsäsongen lånades hon ut till Hellton.

Skövde gick ut med en ursäkt och förklarade att man tog avstånd från hot, mobbing och kränkningar. Men det senaste beskedet som kom i dagarna är att Julia som spelade i Skånela för några år sedan slutar med handbollen, trots att hon bara är 21 år gammal.
– Det har varit väldigt turbulent, allting under den senaste säsongen. Som jag känner just nu vill jag inte fortsätta. Jag mår inte bra av att fortsätta med det. Sen… det är inte själva sporten i sig, jag gillar ju handboll, men det är personer runt om som helt har skadat mitt tyckte, säger Julia till Sportbladet.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

vuxenutbildning2
happy_homes_juli

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

socialutmarkelse
steningeslottsommar
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

sap_valet2018

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

forskontor
nfc_vinter
connys
objekt3
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
veterankraft_standard
vuxentutbildning
sap_outsider
objekt2
sigtunavatten_standard
outsider_moderat
yearlingsales
val2018
objekt4