defacto_pan
Elin Ribjer startar podd för framgångsrika relationerFoto: Pressbild

Förre sigtunabon startar relationspodd

Tidigare sigtunabon Elin Ribjer startar en podd för framgångsrika relationer.

marstakalaset_artikel

Elin Ribjer bodde tidigare i Sigtuna men är numera bosatt i Stockholm. Nu startar hon en framgångspodd om relationer, alltså hur man når framgång i våra relationer. Elin har själv erfarenhet från en destruktiv relation då hon som 14-åring ingick ett förhållande som varade i åtta år och inkluderade både psykisk misshandel och kontroll:
– Relationen varade i närmare åtta år och i efterhand har jag undrat hur det var möjligt för mig att fastna i en relation som var så uppenbart fel.

I podcasten som heter ”Så kan det gå”, bjuder Elin in olika gäster. Namnet syftar till att inte fastna i det som varit utan stället fokusera på varje möjlighet att förbättra och fördjupa relationer framåt. Podden finns på Spotify och från och med 1:a augusti släpps ett nytt avsnitt varje torsdag. Relate är samarbetspartner och ger genom sin app verktyg till personer att utveckla och fördjupa sina relationer:
– Vi lever i en tid där vi blir mer och mer teknologiskt uppkopplade, men samtidigt mer emotionellt bortkopplade. Vi har aldrig haft så många vänner som nu, samtidigt som vi aldrig känt oss så ensamma. Vi hoppas att folk genom Elins podcast ska stanna upp och reflektera över vad som egentligen är viktigt i en relation, istället för att swipa vidare så snart något skaver, säger Relates medgrundare Philip Jonzon Jarl.

marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

sommar_centrum
kontor_thaifong

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

happyhomes_2019

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

arlanda_golf_juli
sommar

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

defacto_helsida

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
connys
defacto_outsider