centrum_host
Elin Ribjer startar podd för framgångsrika relationerFoto: Pressbild

Förre sigtunabon startar relationspodd

Tidigare sigtunabon Elin Ribjer startar en podd för framgångsrika relationer.

Elin Ribjer bodde tidigare i Sigtuna men är numera bosatt i Stockholm. Nu startar hon en framgångspodd om relationer, alltså hur man når framgång i våra relationer. Elin har själv erfarenhet från en destruktiv relation då hon som 14-åring ingick ett förhållande som varade i åtta år och inkluderade både psykisk misshandel och kontroll:
– Relationen varade i närmare åtta år och i efterhand har jag undrat hur det var möjligt för mig att fastna i en relation som var så uppenbart fel.

I podcasten som heter ”Så kan det gå”, bjuder Elin in olika gäster. Namnet syftar till att inte fastna i det som varit utan stället fokusera på varje möjlighet att förbättra och fördjupa relationer framåt. Podden finns på Spotify och från och med 1:a augusti släpps ett nytt avsnitt varje torsdag. Relate är samarbetspartner och ger genom sin app verktyg till personer att utveckla och fördjupa sina relationer:
– Vi lever i en tid där vi blir mer och mer teknologiskt uppkopplade, men samtidigt mer emotionellt bortkopplade. Vi har aldrig haft så många vänner som nu, samtidigt som vi aldrig känt oss så ensamma. Vi hoppas att folk genom Elins podcast ska stanna upp och reflektera över vad som egentligen är viktigt i en relation, istället för att swipa vidare så snart något skaver, säger Relates medgrundare Philip Jonzon Jarl.

defacto_helsida
ica_oktober
happyhomes_2019
centrum_host_helsida
greeknighthelsida
fme_oktober

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

sigtunavatten_standard
dackskiftarna_helsida
greeknight_outsider
colorama_april2
connys
defacto_outsider
nrh