defacto_pan2020
Foto: Jakob Dahlström/TV4

Förre sigtunabon i Big Brother

Amilia Stapelfeldt som tidigare bott i Sigtuna och varit politiskt engagerad för Moderaterna är med i Big Brother 2020.

På måndagskvällen vinkade Big Brother-deltagare adjö till vänner och familj för att bege sig in i huset där de ska tillbringa 100 dagar tillsammans.

Bland deltagarna finns Amilia Stapelfeldt, 25 år. Hon är född och uppvuxen i Sigtuna och var även politiskt engagerad i Moderaterna, bland annat som ordförande i MUF Sigtuna. Numera bor Amilia på Lilla Essingen:
– Jag är med för att jag såklart vill vinna en miljon, men också för att jag vill vara med om något unik och häftigt som jag kommer minnas resten av mitt liv, säger Amilia Stapelfeldt till tidningen Mitt i Stockholm

Under de 100 dagarna ser hon också fram emot att vara utan sin mobil och utvecklas socialt, hon kommer att sakna vänner och katten Belle jättemycket. Hon arbetade med sociala medier och senast som talangscout, men nu har hon sagt upp sig för att vara med i programmet. Hon verkar heller inte sakna Sigtuna särskilt mycket då hon säger sig vara stolt Essingebo och beskriver sig som inrikesminister på Lilla Essinge enligt Mitt i Stockholm.

Kika in i Big brother-huset

festspec_corona_helsida
happy_homes_mars
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

speedy_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

2020_helsida
marina_helsida
defacto_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
swedol_outsider
marina_outsider