bostadsformedling
Foto: Jakob Dahlström/TV4

Förre sigtunabon i Big Brother

Amilia Stapelfeldt som tidigare bott i Sigtuna och varit politiskt engagerad för Moderaterna är med i Big Brother 2020.

centrum_artikel

På måndagskvällen vinkade Big Brother-deltagare adjö till vänner och familj för att bege sig in i huset där de ska tillbringa 100 dagar tillsammans.

Bland deltagarna finns Amilia Stapelfeldt, 25 år. Hon är född och uppvuxen i Sigtuna och var även politiskt engagerad i Moderaterna, bland annat som ordförande i MUF Sigtuna. Numera bor Amilia på Lilla Essingen:
– Jag är med för att jag såklart vill vinna en miljon, men också för att jag vill vara med om något unik och häftigt som jag kommer minnas resten av mitt liv, säger Amilia Stapelfeldt till tidningen Mitt i Stockholm

Under de 100 dagarna ser hon också fram emot att vara utan sin mobil och utvecklas socialt, hon kommer att sakna vänner och katten Belle jättemycket. Hon arbetade med sociala medier och senast som talangscout, men nu har hon sagt upp sig för att vara med i programmet. Hon verkar heller inte sakna Sigtuna särskilt mycket då hon säger sig vara stolt Essingebo och beskriver sig som inrikesminister på Lilla Essinge enligt Mitt i Stockholm.

Kika in i Big brother-huset

brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
helsida_sommarlov

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

centrum_helsida2020
2020_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh
outsider_sommarlov
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider