centrum_panorama2020
Foto: Jakob Dahlström/TV4

Förre sigtunabon i Big Brother

Amilia Stapelfeldt som tidigare bott i Sigtuna och varit politiskt engagerad för Moderaterna är med i Big Brother 2020.

centrum_artikel

På måndagskvällen vinkade Big Brother-deltagare adjö till vänner och familj för att bege sig in i huset där de ska tillbringa 100 dagar tillsammans.

Bland deltagarna finns Amilia Stapelfeldt, 25 år. Hon är född och uppvuxen i Sigtuna och var även politiskt engagerad i Moderaterna, bland annat som ordförande i MUF Sigtuna. Numera bor Amilia på Lilla Essingen:
– Jag är med för att jag såklart vill vinna en miljon, men också för att jag vill vara med om något unik och häftigt som jag kommer minnas resten av mitt liv, säger Amilia Stapelfeldt till tidningen Mitt i Stockholm

Under de 100 dagarna ser hon också fram emot att vara utan sin mobil och utvecklas socialt, hon kommer att sakna vänner och katten Belle jättemycket. Hon arbetade med sociala medier och senast som talangscout, men nu har hon sagt upp sig för att vara med i programmet. Hon verkar heller inte sakna Sigtuna särskilt mycket då hon säger sig vara stolt Essingebo och beskriver sig som inrikesminister på Lilla Essinge enligt Mitt i Stockholm.

Kika in i Big brother-huset

happyhomes_2019
speedy_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

connys_helsida
sportlov_sigtuna
2020_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys
sportlov_sigtuna_outsider
nrh