moderaterna_riksdag
Sten CarlgrenFoto: Privat

Förre MIK-profilen utsedd till klubbchef i FC Arlanda

Sten Carlgren som under många år var engagerad i Märsta IK blir klubbchef i FC Arlanda: - Jag är nu oerhörd glad och hedrad över att ha fått rollen som klubbchef och ser fram emot att leda arbetet med att utveckla föreningen tillsammans med styrelsen och våra ledare både på men också utanför fotbollsplanen, uppger Carlgren i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

Sten Carlgren meddelar i mail till märsta.nu att han utsetts till ny klubbchef i FC Arlanda. Carlgren var i många år engagerad i Märsta IK och en del av deras resa från Division 5 till Division 3. FC Arlanda är jumbo i Division 2 och spelar nästa säsong i Division 3.
– Jag är nu oerhörd glad och hedrad över att ha fått rollen som klubbchef och ser fram emot att leda arbetet med att utveckla föreningen tillsammans med styrelsen och våra ledare både på men också utanför fotbollsplanen. FC Arlanda är en stor förening i Sigtuna kommun och är en breddförening som skall ta ett stort samhällsansvar i kommunen, säger Carlgren i mailet.

Till ny ordförande i samband med årsmötet utsågs Daniel Mancilla.
– Vi har haft ett intensivt styrelsearbete sedan vi tillträdde på årsmötet för drygt en vecka sedan med sikte på att sätta en stabil organisation med rätt person på rätt plats och känner oss trygga med att ha honom som klubbchef, säger Mancilla.

handbollsskola

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

mod_helsida
happyhomes_sommar2020

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

centrum_helsida2020
2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022