centrum_panorama2020
Mike Beharell då det begav sig i Wings Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Förre kommuninvånaren i Wuhan

Förre Wingstränaren och kommuninvånaren Mike Beharell befinner sig i Wuhan som är en av de kinesiska städerna som är värst drabbat av coronaviruset.

Kanadensaren Mike Beharell tränade Wings i början av 2010-talet och bodde flera år i kommunen. Han lämnade Wings för att träna Nybro och Visby/Roma bland annat. Nu befinner han sig i Wuhan där han är chef för ett hockeyföretag och utvecklar spelare och ledare rapporterar Hockeysverige.se

Wuhan är dessutom en av de hårdast drabbade städerna av det så kallade coronaviruset.
– Virusproblemet kom ganska snabbt och för tillfället är hela staden stängd. Det gick från en blomstrande, levande stad till att vara som en tyst lite by, säger Mike till Hockeysverige.se

Staden är satt i karantän enligt Mike vilket innebär att inga resor är tillåtna, därav kan han heller inte bedriva hockeyverksamhet.
– Hittills har ingen som jag känner, tack och lov, blivit sjuk. Hoppas det fortsätter så. Företaget jag jobbar åt har daglig kontakt med mig för att checka av och se till att vi har det bra. Återigen, det är fantastiska människor här, berättar han för sajten.

ridskola2020_helsida
happy_homes_mars
speedy_helsida
marina_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

festspec_corona_helsida
2020_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

oppning_salongelisabeth_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
nrh
marina_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider