defacto_pan2020
Mike Beharell då det begav sig i Wings Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Förre kommuninvånaren i Wuhan

Förre Wingstränaren och kommuninvånaren Mike Beharell befinner sig i Wuhan som är en av de kinesiska städerna som är värst drabbat av coronaviruset.

centrum_artikel

Kanadensaren Mike Beharell tränade Wings i början av 2010-talet och bodde flera år i kommunen. Han lämnade Wings för att träna Nybro och Visby/Roma bland annat. Nu befinner han sig i Wuhan där han är chef för ett hockeyföretag och utvecklar spelare och ledare rapporterar Hockeysverige.se

Wuhan är dessutom en av de hårdast drabbade städerna av det så kallade coronaviruset.
– Virusproblemet kom ganska snabbt och för tillfället är hela staden stängd. Det gick från en blomstrande, levande stad till att vara som en tyst lite by, säger Mike till Hockeysverige.se

Staden är satt i karantän enligt Mike vilket innebär att inga resor är tillåtna, därav kan han heller inte bedriva hockeyverksamhet.
– Hittills har ingen som jag känner, tack och lov, blivit sjuk. Hoppas det fortsätter så. Företaget jag jobbar åt har daglig kontakt med mig för att checka av och se till att vi har det bra. Återigen, det är fantastiska människor här, berättar han för sajten.

sigtunastad_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

centrum_helsida2020
2020_helsida
defacto_helsida
vardcentral_helsida
dackskiftarna_helsida
speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider