moderat_sommar
Magnus Almquist och Christer WikströmFoto: Pressbild

Förre kommundirektören går till näringslivet

Föredetta näringslivschefen och tillförordnade kommundirektören Christer Wikström tar steget över till näringslivet för att arbeta med Arlandastad Holding.

centrum_artikel

Christer Wikström var mångårig näringslivschef och även tillförordnad kommundirektör i Sigtuna kommun. I somras lämnade han tjänsten. Nu står det klart att han tar klivet över till Arlandastad Holding, han får rollen som affärsutvecklare.
– Jag har haft förmånen att under många år arbetat sida vid sida med Arlandastad Holding mot ett gemensamt mål; en livskraftig kommun och flygplatsstad. Jag har under dessa år samlat på mig kunskap och erfarenhet om området som kommer bidra till min nya tjänst som affärsutvecklare, bland annat inom företagsetableringar, förhandlingar och markförsäljning, säger Wikström i ett pressmeddelande.

Wikström får även sällskap av Magnus Almquist som affärsutvecklare. Almquist kommer närmast från rollen som affärsområdeschef på Yrkesakademin och VD för Grönlunds Yrkesutbildningar.
– Att både Christer och Magnus valt att arbeta med oss känns otroligt spännande. De har båda två en lång erfarenhet av affärsutveckling på olika nivåer och ett stort kontaktnät som blir en viktig del i den fortsatta utvecklingen av bolaget. Nu kan vi öka byggtakten ännu mer, kommenterar VD Dieter Sand på Arlandastad Holding.

helsida_sommarlov
2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
nrh
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov