moderat_jul_nyar
Magnus Almquist och Christer WikströmFoto: Pressbild

Förre kommundirektören går till näringslivet

Föredetta näringslivschefen och tillförordnade kommundirektören Christer Wikström tar steget över till näringslivet för att arbeta med Arlandastad Holding.

Christer Wikström var mångårig näringslivschef och även tillförordnad kommundirektör i Sigtuna kommun. I somras lämnade han tjänsten. Nu står det klart att han tar klivet över till Arlandastad Holding, han får rollen som affärsutvecklare.
– Jag har haft förmånen att under många år arbetat sida vid sida med Arlandastad Holding mot ett gemensamt mål; en livskraftig kommun och flygplatsstad. Jag har under dessa år samlat på mig kunskap och erfarenhet om området som kommer bidra till min nya tjänst som affärsutvecklare, bland annat inom företagsetableringar, förhandlingar och markförsäljning, säger Wikström i ett pressmeddelande.

Wikström får även sällskap av Magnus Almquist som affärsutvecklare. Almquist kommer närmast från rollen som affärsområdeschef på Yrkesakademin och VD för Grönlunds Yrkesutbildningar.
– Att både Christer och Magnus valt att arbeta med oss känns otroligt spännande. De har båda två en lång erfarenhet av affärsutveckling på olika nivåer och ett stort kontaktnät som blir en viktig del i den fortsatta utvecklingen av bolaget. Nu kan vi öka byggtakten ännu mer, kommenterar VD Dieter Sand på Arlandastad Holding.

teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
oppethus_helsida
happyhomes_50
connys_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
connys
oppethus_outsider