defacto_pan
Magnus Almquist och Christer WikströmFoto: Pressbild

Förre kommundirektören går till näringslivet

Föredetta näringslivschefen och tillförordnade kommundirektören Christer Wikström tar steget över till näringslivet för att arbeta med Arlandastad Holding.

Christer Wikström var mångårig näringslivschef och även tillförordnad kommundirektör i Sigtuna kommun. I somras lämnade han tjänsten. Nu står det klart att han tar klivet över till Arlandastad Holding, han får rollen som affärsutvecklare.
– Jag har haft förmånen att under många år arbetat sida vid sida med Arlandastad Holding mot ett gemensamt mål; en livskraftig kommun och flygplatsstad. Jag har under dessa år samlat på mig kunskap och erfarenhet om området som kommer bidra till min nya tjänst som affärsutvecklare, bland annat inom företagsetableringar, förhandlingar och markförsäljning, säger Wikström i ett pressmeddelande.

Wikström får även sällskap av Magnus Almquist som affärsutvecklare. Almquist kommer närmast från rollen som affärsområdeschef på Yrkesakademin och VD för Grönlunds Yrkesutbildningar.
– Att både Christer och Magnus valt att arbeta med oss känns otroligt spännande. De har båda två en lång erfarenhet av affärsutveckling på olika nivåer och ett stort kontaktnät som blir en viktig del i den fortsatta utvecklingen av bolaget. Nu kan vi öka byggtakten ännu mer, kommenterar VD Dieter Sand på Arlandastad Holding.

sigtunavatten_standard
ica_oktober

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

ABS Wheels utses till Gasellföretag igen

Näringsliv ABS Wheels har utsätts till Gasellföretag för tredje året i rad: - Bolaget har tillsammans med ledning och personal lyckats bygga ABS Wheels till ett attraktivt varumärke med stark kultur och stabil tillväxt, säger VD och ägare Andie Lahdo.

happyhomes_2019

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

fme_oktober
defacto_helsida

Svensk Fastighetsförmedling nyanställer

Mäklare Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna kommun har rekryterat sigtunabon Jenny Arnefjord till sitt kontor: - Jag ser verkligen fram emot att jobba i samma kommun som jag och min familj bor i då jag trivs så bra här och vill gärna förmedla det till andra, säger Jenny till märsta.nu

nrh
colorama_april2
connys
defacto_outsider