defacto_pan2020
Yacin Yacin med Daouda SallFoto: FC Arlanda

Förre fotbollsprofilen tillbaka i kommunen

Förre Valsta Syrianskaprofilen Daouda Sall kommer in till FC Arlanda för att utveckla deras ungdomsfotboll.

Daouda Sall var flerårig lagkapten i Valsta Syrianska i början av 2000-talet. Han har under 2010-talet varit aktiv som tränare i ett antal uppländska föreningar. Nu kommer han in till FC Arlanda tillsammans med Yacin Yacin, de båda får titeln ungdomschefer samt ansvariga för Division 6-laget.
– Vårt mål är att bygga en strukturerad ungdomsverksamhet med en tydlig spelidé och en klar utbildningsplan. Målet är att fostra spelare och göra de redo för seniorfotboll men samtidigt utbilda de till att bli bra samhällsinvånare, säger de båda i ett gemensamt uttalande till Arlandas hemsida.

FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf är nöjd med rekryteringarna:
– Vi är mycket nöjda och glada med vårt val av Daouda och Yacin som vi tror stort på. De har en stort erfarenhet och vi tror på att de kommer att göra ett fantastiskt arbete för FC Arlanda. Vi hälsar dem varmt välkomna till våran familj i FC Arlanda, uppger Khalaf.

teatergrillen_helsida
oppethus_helsida
connys_helsida
happyhomes_50

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

defacto_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh
connys