moderat_sommar
Yacin Yacin med Daouda SallFoto: FC Arlanda

Förre fotbollsprofilen tillbaka i kommunen

Förre Valsta Syrianskaprofilen Daouda Sall kommer in till FC Arlanda för att utveckla deras ungdomsfotboll.

centrum_artikel

Daouda Sall var flerårig lagkapten i Valsta Syrianska i början av 2000-talet. Han har under 2010-talet varit aktiv som tränare i ett antal uppländska föreningar. Nu kommer han in till FC Arlanda tillsammans med Yacin Yacin, de båda får titeln ungdomschefer samt ansvariga för Division 6-laget.
– Vårt mål är att bygga en strukturerad ungdomsverksamhet med en tydlig spelidé och en klar utbildningsplan. Målet är att fostra spelare och göra de redo för seniorfotboll men samtidigt utbilda de till att bli bra samhällsinvånare, säger de båda i ett gemensamt uttalande till Arlandas hemsida.

FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf är nöjd med rekryteringarna:
– Vi är mycket nöjda och glada med vårt val av Daouda och Yacin som vi tror stort på. De har en stort erfarenhet och vi tror på att de kommer att göra ett fantastiskt arbete för FC Arlanda. Vi hälsar dem varmt välkomna till våran familj i FC Arlanda, uppger Khalaf.

landsbygd_sigtuna_helsida
connys_helsida
marina_helsida
sommar_sigtuna2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
kaa_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

spedition_sigtuna

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

2020_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_midgard_helsida
defacto_helsida
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
kaa_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider