defacto_pan2020
Yacin Yacin med Daouda SallFoto: FC Arlanda

Förre fotbollsprofilen tillbaka i kommunen

Förre Valsta Syrianskaprofilen Daouda Sall kommer in till FC Arlanda för att utveckla deras ungdomsfotboll.

Daouda Sall var flerårig lagkapten i Valsta Syrianska i början av 2000-talet. Han har under 2010-talet varit aktiv som tränare i ett antal uppländska föreningar. Nu kommer han in till FC Arlanda tillsammans med Yacin Yacin, de båda får titeln ungdomschefer samt ansvariga för Division 6-laget.
– Vårt mål är att bygga en strukturerad ungdomsverksamhet med en tydlig spelidé och en klar utbildningsplan. Målet är att fostra spelare och göra de redo för seniorfotboll men samtidigt utbilda de till att bli bra samhällsinvånare, säger de båda i ett gemensamt uttalande till Arlandas hemsida.

FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf är nöjd med rekryteringarna:
– Vi är mycket nöjda och glada med vårt val av Daouda och Yacin som vi tror stort på. De har en stort erfarenhet och vi tror på att de kommer att göra ett fantastiskt arbete för FC Arlanda. Vi hälsar dem varmt välkomna till våran familj i FC Arlanda, uppger Khalaf.

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

centrum_helsida2020
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

festspec_corona_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

ridskola2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

marina_helsida
happy_homes_mars
salong_elisabeth_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

festspec_corona_outsider
marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider