moderaterna_riksdag
Yacin Yacin med Daouda SallFoto: FC Arlanda

Förre fotbollsprofilen tillbaka i kommunen

Förre Valsta Syrianskaprofilen Daouda Sall kommer in till FC Arlanda för att utveckla deras ungdomsfotboll.

centrum_artikel

Daouda Sall var flerårig lagkapten i Valsta Syrianska i början av 2000-talet. Han har under 2010-talet varit aktiv som tränare i ett antal uppländska föreningar. Nu kommer han in till FC Arlanda tillsammans med Yacin Yacin, de båda får titeln ungdomschefer samt ansvariga för Division 6-laget.
– Vårt mål är att bygga en strukturerad ungdomsverksamhet med en tydlig spelidé och en klar utbildningsplan. Målet är att fostra spelare och göra de redo för seniorfotboll men samtidigt utbilda de till att bli bra samhällsinvånare, säger de båda i ett gemensamt uttalande till Arlandas hemsida.

FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf är nöjd med rekryteringarna:
– Vi är mycket nöjda och glada med vårt val av Daouda och Yacin som vi tror stort på. De har en stort erfarenhet och vi tror på att de kommer att göra ett fantastiskt arbete för FC Arlanda. Vi hälsar dem varmt välkomna till våran familj i FC Arlanda, uppger Khalaf.

mod_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

handbollsskola
2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
centrum_sommar_out
connys
moderat_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider