budget_panorama
Yacin Yacin med Daouda SallFoto: FC Arlanda

Förre fotbollsprofilen tillbaka i kommunen

Förre Valsta Syrianskaprofilen Daouda Sall kommer in till FC Arlanda för att utveckla deras ungdomsfotboll.

centrum_artikel

Daouda Sall var flerårig lagkapten i Valsta Syrianska i början av 2000-talet. Han har under 2010-talet varit aktiv som tränare i ett antal uppländska föreningar. Nu kommer han in till FC Arlanda tillsammans med Yacin Yacin, de båda får titeln ungdomschefer samt ansvariga för Division 6-laget.
– Vårt mål är att bygga en strukturerad ungdomsverksamhet med en tydlig spelidé och en klar utbildningsplan. Målet är att fostra spelare och göra de redo för seniorfotboll men samtidigt utbilda de till att bli bra samhällsinvånare, säger de båda i ett gemensamt uttalande till Arlandas hemsida.

FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf är nöjd med rekryteringarna:
– Vi är mycket nöjda och glada med vårt val av Daouda och Yacin som vi tror stort på. De har en stort erfarenhet och vi tror på att de kommer att göra ett fantastiskt arbete för FC Arlanda. Vi hälsar dem varmt välkomna till våran familj i FC Arlanda, uppger Khalaf.

centrum_helsida2020

MIK-ungdomar till landslagsläger

Fotboll Märsta IK-spelarna John Drugge, Daniel Wennberg och Darley Nseke har tagits ut till olika landslagsläger: - Vi är stolta över våra duktiga spelare som blivit uttagna till landslagssammanhang, säger Joakim Folmer-Hansen i Märsta IK.

personal_sandstrom_helsida
speedy_vinter_helsida
skanela_event_helsida
connys_helsida
2020_helsida
boisigtuna
landsbygdsdag
meko_helsida
corner_helsida
herrallsvenskan

Tredje raka förlusten för Skånela

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Hammarby på fredagskvällen med 31-25: - Vi hamnar i underläge med 9-3 och Hammarby är bra, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_sommar_out
outsider
budget_outsider
personal_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
corner_outsider
kkdk_outsider
laddplats_out
meko_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
skanela_event_outsider