defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Förlust mot serieledaren

Skånela spelade jämt med Kungälv och ledde stundtals i 20 minuter, men därefter var det slut på det roliga och i andra rann det iväg: - Jag sågar inte spelarna men vi ger upp, vi harr ett klubbemblem som vi spelar för, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

centrum_artikel

Skånela ledde som mest med tre bollar i första, men efter 20 minuter var Kungälv ikapp och därefter förbi. Sista 40 minuterna gör Skånela bara nio mål medan Kungälv trycker in 26 stycken, slutresultatet skrevs till 19-36:
– Vi gör en bra första, är med på banan, krigar och gör det vi ska. Vi har fokus på rätt saker. Andra är ett sorgligt kapitel, vi viker ner oss. Vi lägger inte ner det arbete som krävs, det blir mycket frilägen och jag klandrar inte målvakterna, analyserar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

”Chippen” var förvisso nöjd med att hans lag skapade lägen i andra men man fick inte utdelning:
– Vi gör Johanna Källman i Kungälvs mål till en mänsklig vägg, då går det snabbt mot sådana lag. Nu åker vi till Halmstad nästa vecka och möter Drott, det är ingen skön känsla efter en sån här match men vi får jobba i veckan, fortsätter ”Chippen”.

Målen
Nygårds 5, Andersson 3, Eriksson 2, Wislander 2, Wedin Ohlsson 2, Wiklund 2, Persson, F.Küller, C.Küller

centrum_helsida2020
connys_helsida

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

salong_elisabeth_helsida
happyhomes_2019
teatergrillen_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

sportlov_sigtuna
speedy_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

defacto_helsida
aretslarling
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

sportlov_sigtuna_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
teatergrillen_outsider
connys
speedy_outsider