arlandagolf_pan_aug
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Förlust mot serieledaren

Skånela spelade jämt med Kungälv och ledde stundtals i 20 minuter, men därefter var det slut på det roliga och i andra rann det iväg: - Jag sågar inte spelarna men vi ger upp, vi harr ett klubbemblem som vi spelar för, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

Skånela ledde som mest med tre bollar i första, men efter 20 minuter var Kungälv ikapp och därefter förbi. Sista 40 minuterna gör Skånela bara nio mål medan Kungälv trycker in 26 stycken, slutresultatet skrevs till 19-36:
– Vi gör en bra första, är med på banan, krigar och gör det vi ska. Vi har fokus på rätt saker. Andra är ett sorgligt kapitel, vi viker ner oss. Vi lägger inte ner det arbete som krävs, det blir mycket frilägen och jag klandrar inte målvakterna, analyserar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

”Chippen” var förvisso nöjd med att hans lag skapade lägen i andra men man fick inte utdelning:
– Vi gör Johanna Källman i Kungälvs mål till en mänsklig vägg, då går det snabbt mot sådana lag. Nu åker vi till Halmstad nästa vecka och möter Drott, det är ingen skön känsla efter en sån här match men vi får jobba i veckan, fortsätter ”Chippen”.

Målen
Nygårds 5, Andersson 3, Eriksson 2, Wislander 2, Wedin Ohlsson 2, Wiklund 2, Persson, F.Küller, C.Küller

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
sommar_centrum
sigtunavatten_standard
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

arlanda_golf_juli
defacto_helsida
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

nrh
connys
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider