moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Förlust mot serieledaren

Skånela spelade jämt med Kungälv och ledde stundtals i 20 minuter, men därefter var det slut på det roliga och i andra rann det iväg: - Jag sågar inte spelarna men vi ger upp, vi harr ett klubbemblem som vi spelar för, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

centrum_artikel

Skånela ledde som mest med tre bollar i första, men efter 20 minuter var Kungälv ikapp och därefter förbi. Sista 40 minuterna gör Skånela bara nio mål medan Kungälv trycker in 26 stycken, slutresultatet skrevs till 19-36:
– Vi gör en bra första, är med på banan, krigar och gör det vi ska. Vi har fokus på rätt saker. Andra är ett sorgligt kapitel, vi viker ner oss. Vi lägger inte ner det arbete som krävs, det blir mycket frilägen och jag klandrar inte målvakterna, analyserar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

”Chippen” var förvisso nöjd med att hans lag skapade lägen i andra men man fick inte utdelning:
– Vi gör Johanna Källman i Kungälvs mål till en mänsklig vägg, då går det snabbt mot sådana lag. Nu åker vi till Halmstad nästa vecka och möter Drott, det är ingen skön känsla efter en sån här match men vi får jobba i veckan, fortsätter ”Chippen”.

Målen
Nygårds 5, Andersson 3, Eriksson 2, Wislander 2, Wedin Ohlsson 2, Wiklund 2, Persson, F.Küller, C.Küller

studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
speedy_helsida
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

marina_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kaa_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
kaa_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider