centrum_host
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Förlust mot serieledaren

Skånela spelade jämt med Kungälv och ledde stundtals i 20 minuter, men därefter var det slut på det roliga och i andra rann det iväg: - Jag sågar inte spelarna men vi ger upp, vi harr ett klubbemblem som vi spelar för, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

Skånela ledde som mest med tre bollar i första, men efter 20 minuter var Kungälv ikapp och därefter förbi. Sista 40 minuterna gör Skånela bara nio mål medan Kungälv trycker in 26 stycken, slutresultatet skrevs till 19-36:
– Vi gör en bra första, är med på banan, krigar och gör det vi ska. Vi har fokus på rätt saker. Andra är ett sorgligt kapitel, vi viker ner oss. Vi lägger inte ner det arbete som krävs, det blir mycket frilägen och jag klandrar inte målvakterna, analyserar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

”Chippen” var förvisso nöjd med att hans lag skapade lägen i andra men man fick inte utdelning:
– Vi gör Johanna Källman i Kungälvs mål till en mänsklig vägg, då går det snabbt mot sådana lag. Nu åker vi till Halmstad nästa vecka och möter Drott, det är ingen skön känsla efter en sån här match men vi får jobba i veckan, fortsätter ”Chippen”.

Målen
Nygårds 5, Andersson 3, Eriksson 2, Wislander 2, Wedin Ohlsson 2, Wiklund 2, Persson, F.Küller, C.Küller

happyhomes_2019
ica_oktober
sigtunavatten_standard
fme_oktober
defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
nrh
connys
colorama_april2