moderater_pan_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Förlust mot Anderstorp

Skånela föll i mittenmötet mot Anderstorp och sannolikt gick kvaltåget i och med förlusten.

Anderstorp ledde från start till mål hemma mot Skånela och det skiljde fem mål efter tjugo minuter. I paus hade dock Skånela putsat till siffrorna och var bara en boll bakom, 14-13.

Första tio av andra gör Anderstorp 6-2 och kopplar grepp inför slutet som Skånela inte lyckas vända sig ur. Anderstorp har full kontroll på händelserna och det skiljer konstant 7-8 bollar i slutet, slutresultatet skrivs till 34-27. Noterbart är att förre skånelaiten Anton Nilsson svarar för hela tio mål. Nilsson lämnade för spel i småländska Anderstorp för några år sedan.

Målen
Ladan 8, Pewik 6, Östling 3, Näslund 3, Lahdo 2, Nyberg 2, Nielsen, Friström

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

social_helsida
ewas_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
pantamera_out
ewas_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
nrh
event_outsider
sfs_out
connys
outsider_social