defacto_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Förlust i målsnål historia

I en målsnål historia vann IFK Ystad för andra gången inom loppet av en vecka mot Skånela.

Ystad vann för andra gången på en vecka, denna gång med 20-17. Skånela hamnade i underläge 1-6 efter drygt 10 minuter som man aldrig hämtade sig ifrån även om man putsade till siffrorna. Ystad hade matchen fullständig under kontroll och ledde med 4-5 bollar stora delar av andra halvlek, först sista tio kom Skånela lite närmare och hade ett tvåmålsunderläge.
– Vi bränner för mycket läger, klara lägen, egentligen matchen igenom. Båda lagen har en bra målvakt, när vi är nästan ikapp vid 17-19 så bränner vi friläge och straff, det retar en, säger tränare Jesper Östlund.

Olsson tillbaka efter jul
Skånela kom till spel utan två viktiga försvarsspelare samt Fredrik Olsson som missat stora delar av hösten. Uppehållet kommer lägligt nu menar Jesper Östlund:
– Vi ska slicka såren och bli skadefria, Fredrik kommer tillbaka efter jul, Isak kommer tillbaka och så vidare. Vi tar med mycket positivt från det här även om vi förlorar. Vi behöver vila och gå samman som ett lag och göra en bra vår, jag ser tendenser att vi är på gång.

Målen
Ladan 5, Ganibegovic 4, Källström 3, Filén 2, Frank 2, Hedwall

steningeslottsommar

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sportfiskebanner2
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

vuxenutbildning2
sap_valet2018
happy_homes_juli

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

outsider_moderat
sap_outsider
nfc_vinter
connys
objekt4
objekt3
vuxentutbildning
objekt2
val2018
forskontor
sigtunavatten_standard
yearlingsales
veterankraft_standard
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset