invigning_clasohlsson
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Förlust i målsnål historia

I en målsnål historia vann IFK Ystad för andra gången inom loppet av en vecka mot Skånela.

banner_artikel

Ystad vann för andra gången på en vecka, denna gång med 20-17. Skånela hamnade i underläge 1-6 efter drygt 10 minuter som man aldrig hämtade sig ifrån även om man putsade till siffrorna. Ystad hade matchen fullständig under kontroll och ledde med 4-5 bollar stora delar av andra halvlek, först sista tio kom Skånela lite närmare och hade ett tvåmålsunderläge.
– Vi bränner för mycket läger, klara lägen, egentligen matchen igenom. Båda lagen har en bra målvakt, när vi är nästan ikapp vid 17-19 så bränner vi friläge och straff, det retar en, säger tränare Jesper Östlund.

Olsson tillbaka efter jul
Skånela kom till spel utan två viktiga försvarsspelare samt Fredrik Olsson som missat stora delar av hösten. Uppehållet kommer lägligt nu menar Jesper Östlund:
– Vi ska slicka såren och bli skadefria, Fredrik kommer tillbaka efter jul, Isak kommer tillbaka och så vidare. Vi tar med mycket positivt från det här även om vi förlorar. Vi behöver vila och gå samman som ett lag och göra en bra vår, jag ser tendenser att vi är på gång.

Målen
Ladan 5, Ganibegovic 4, Källström 3, Filén 2, Frank 2, Hedwall

forskontor
dackia_2018

Shahryar Khan Babar vann guld i Mens physique

Sport Shahryar Khan Babar från Valsta vann under lördagen internationella tävlingen Sedan Grand Prix och vann juniorklassen i Mens Physique: - Jag förberedde mig sen i början av januari och det resulterade i en förstaplats, det känns overkligt bra, säger han till märsta.nu.

varen2018
februari

Helgens matcher

Fotboll Det är hemmapremiärer för FC Arlanda och Rosersbergs IK. Märsta IK spelar bortamatch denna helg.

center_banner2
EXTRA

Skånela klara för Allsvenskan

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda RP Linköping även i andra kvalmatchen i Märsta, slutresultatet skrevs till 21-15: - Det känns väldigt bra, vi kom tillbaka och laddade om, sa målvakten Gracia Zomi Axelsson efter matchen.

Soligt träningsläger för MIK

Fotboll Varför inte åka på ett träningsläger utomlands under påsklovet? Ja det var just vad Märsta IK P04 gjorde: - Vi har haft fem träningar och där två hölls av proffstränaren Reuf Dervic som har arbetat med flera toppklubbar och spelare i Europa. Mycket inspirerande för oss tränare och spelare. Han samarbetar bland annat med Vincente Del Bosque och Fabio Capello, säger tränare Joakim Folmer-Hansen

Arlanda redo för historiska premiären

Fotboll FC Arlanda har spelat färdigt denna försäsong och laddar nu inför premiären mot Vaksala i helgen: - Vi är disciplinerade i hela 90 minuter och lyckats göra ett fint mål framåt. Detta var en mycket bra insats, mot ett bra lag vilket bådar gott inför premiären, säger FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf.

Avgörande kval väntar Skånela

Handboll Skånela vann den viktiga kvalmatchen mot RP Linköping och nu väntar tredje och avgörande på onsdag: - Det satt skönt, vi gör en jättebra match, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

nfc_vinter
vuxentutbildning
standard_ridskola
objekt3
Norra Redovisningshuset
matcher_skanela
objekt2
objekt4
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
standard_start
val2018
outsider_defacto
connys