centrum_standard
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Förlust i målsnål historia

I en målsnål historia vann IFK Ystad för andra gången inom loppet av en vecka mot Skånela.

centrum_standard

Ystad vann för andra gången på en vecka, denna gång med 20-17. Skånela hamnade i underläge 1-6 efter drygt 10 minuter som man aldrig hämtade sig ifrån även om man putsade till siffrorna. Ystad hade matchen fullständig under kontroll och ledde med 4-5 bollar stora delar av andra halvlek, först sista tio kom Skånela lite närmare och hade ett tvåmålsunderläge.
– Vi bränner för mycket läger, klara lägen, egentligen matchen igenom. Båda lagen har en bra målvakt, när vi är nästan ikapp vid 17-19 så bränner vi friläge och straff, det retar en, säger tränare Jesper Östlund.

Olsson tillbaka efter jul
Skånela kom till spel utan två viktiga försvarsspelare samt Fredrik Olsson som missat stora delar av hösten. Uppehållet kommer lägligt nu menar Jesper Östlund:
– Vi ska slicka såren och bli skadefria, Fredrik kommer tillbaka efter jul, Isak kommer tillbaka och så vidare. Vi tar med mycket positivt från det här även om vi förlorar. Vi behöver vila och gå samman som ett lag och göra en bra vår, jag ser tendenser att vi är på gång.

Målen
Ladan 5, Ganibegovic 4, Källström 3, Filén 2, Frank 2, Hedwall

EXTRA

Östlund till EM

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund kommer att ansluta till EM-truppen rapporterar Aftonbladet: - Det är inget som vi kan kommentera nu, säger presschefen Daniel Vandor till tidningen.

happy_homes_sommar
magget_dejt
video

William på väg mot historisk lista

Ishockey William Karlsson kvitterade Floridas ledning i mitten av andra perioden men hans Vegas föll ändå i natt. Skulle måltempot hålla i sig för märstasonen så kan han ta sig in på en historisk lista över flest mål i ett expansionslag.

defacto_panorama_boka_mote
hockeyettan

Wings tappade ledning i Vallentuna

Ishockey Trots ledning med 3-1 förlorade Wings bortamötet mot Vallentuna med 3-5: - Tycker killarna gör en bra insats i 40 minuter, säger tränare Björn Lidström till Wings facebooksida.

forskontor
kulturklapp

Olsson visade vägen för Skånela

Handboll Skånela gjorde processen kort med RP Linköping inför nästan 300 åskådare i Vikingahallen. - Skönt att få en seger direkt på hemmaplan i år, killarna var laddade och välförberedda på uppgiften, säger tränaren Jesper Östlund.

skånela-kungälv

Förlust mot serieledaren

Handboll Skånela spelade jämt med Kungälv och ledde stundtals i 20 minuter, men därefter var det slut på det roliga och i andra rann det iväg: - Jag sågar inte spelarna men vi ger upp, vi harr ett klubbemblem som vi spelar för, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

Haris ny FIFA-domare

Fotboll Valstabon Haris Curovac har utsetts till FIFA-domare i Futsal: - Det är en ära och ska så klart bli väldigt roligt, säger Haris till märsta.nu

Dick och Micke förlänger

Innebandy Arlanda IBK förlänger med tränarduon Dick Lyngbrant och Michael Jonsson: - Vi har justerat avtalen lite och anpassat dem efter verkligheten. Dvs båda innehar rollen som ”headcoach” med huvudansvar för senior och juniorsidan för dam- respektive herrsektionen, det känns fantastiskt, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

vinterstudiobf
oppethus
objekt1
standard
Festspecialisten – Standard
objekt3
Norra Redovisningshuset
biokalla_dec
connys
nfc_vinter
objekt4
standard_ridskola
objekt2