defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Förlust i målsnål historia

I en målsnål historia vann IFK Ystad för andra gången inom loppet av en vecka mot Skånela.

Ystad vann för andra gången på en vecka, denna gång med 20-17. Skånela hamnade i underläge 1-6 efter drygt 10 minuter som man aldrig hämtade sig ifrån även om man putsade till siffrorna. Ystad hade matchen fullständig under kontroll och ledde med 4-5 bollar stora delar av andra halvlek, först sista tio kom Skånela lite närmare och hade ett tvåmålsunderläge.
– Vi bränner för mycket läger, klara lägen, egentligen matchen igenom. Båda lagen har en bra målvakt, när vi är nästan ikapp vid 17-19 så bränner vi friläge och straff, det retar en, säger tränare Jesper Östlund.

Olsson tillbaka efter jul
Skånela kom till spel utan två viktiga försvarsspelare samt Fredrik Olsson som missat stora delar av hösten. Uppehållet kommer lägligt nu menar Jesper Östlund:
– Vi ska slicka såren och bli skadefria, Fredrik kommer tillbaka efter jul, Isak kommer tillbaka och så vidare. Vi tar med mycket positivt från det här även om vi förlorar. Vi behöver vila och gå samman som ett lag och göra en bra vår, jag ser tendenser att vi är på gång.

Målen
Ladan 5, Ganibegovic 4, Källström 3, Filén 2, Frank 2, Hedwall

defacto_host2018

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

hostfest_centrum
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

nrh
connys
objekt2
objekt3
sportfiske_banner
sigtunavatten_standard
sbrf_sep
komvuxq3_4
objekt4
outsider