moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Förlust i femte matchen

Det blir inget avancemang för Skånela, man föll även i den femte matchen mot Önnered.

Skånela ledde med 2-1 i matcher men efter förlust i tisdags var det oavgjort inför helgen då den femte matchen gick på lördagen i ÖHK Hallen. Första halvlek var jämt och lagen turades om att vara i ledning, Skånela ledde stora delar av första, dock inte mer än något mål. I andra har Skånela inledningsvis ledning med två bollar men hemmalaget gör en stark period mellan 40-50 minuterna då man gör 7-3 på Skånela och därmed kopplar man grepp inför avslutningen.

Med tio minuter kvar är det 30-26 på resultattavlan. Skånela tar en timeout men det hjälper inte. Önnered har läget under kontroll och leder betryggande, slutresultatet skrevs till 36-29. Därmed blir det spel i allsvenskan även kommande säsong, då får man klara sig utan Herderio Lucau som gjorde sin sista match i Skånela.

Målen
Östling 7, Ladan 6, Näslund 4, Åkerman 3, Nilsson 3, Lindberg 3, Wärnmark, Nielsen, Tapper

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
ewas_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

marinan_helsida
liber_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
nrh
marina_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider