defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Förlust i andra matchen

Wings förlorade i kvalet till Hockeyettan med 5-2 hemma mot Viggbyholm.

centrum_artikel

Efter den pigga starten på kvalet till Hockeyettan förlorade Wings andra matchen med 5-2. Otto Larsson gav Wings ledningen redan efter 23 sekunder men drygt tre minuter senare hade Viggbyholm vänt på steken. Wings kvitterade i mitten av andra genom Markus Eklund, med 2.38 kvar av perioden tog Viggbyholm på nytt ledningen och efter två mål i tredje perioden var saken biff för gästerna. Närmast möter Wings jumbon Nacka på fredag i Nacka.

studeravidare_helsida
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommarlov_helsida
marina_helsida
connys_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

kcbygg_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
marina_outsider