defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Förlust i andra matchen

Wings förlorade i kvalet till Hockeyettan med 5-2 hemma mot Viggbyholm.

rosta_sigtuna2

Efter den pigga starten på kvalet till Hockeyettan förlorade Wings andra matchen med 5-2. Otto Larsson gav Wings ledningen redan efter 23 sekunder men drygt tre minuter senare hade Viggbyholm vänt på steken. Wings kvitterade i mitten av andra genom Markus Eklund, med 2.38 kvar av perioden tog Viggbyholm på nytt ledningen och efter två mål i tredje perioden var saken biff för gästerna. Närmast möter Wings jumbon Nacka på fredag i Nacka.

v_eu_helsida
happyhomes_2019

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

oppning_helsida
nationaldag_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

bonava_maj_helsida
eu_sap
moderaternamaj
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

nationaldag_helsida

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

mp_eu
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

ridskola2019_outsider
v_eu
sap_outsider_eu
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
nrh
rosta_sigtuna
colorama_april
oppning_outsider
connys
sh_oppet
sh_bovard_out
defacto_outsider
mp_eu_outsider