defacto_pan2020

Förlust för Wings mot Hanviken

Wings föll med 5-3 borta mot Hanviken på onsdagskvällen.

Wings hade en stark oktobermånad bakom sig när man kom till spel borta mot Hanviken, det blev dock förlust med 5-3 sedan man hamnat i underläge med 2-0 i andra, man kom inte närmare än 3-2 och 4-3, Hanviken skickade in 5-3 med knappt sex minuter kvar att spela. Tim Friberg blev tvåmålsskytt, Ludvig Wiita-Andersson blev också målskytt.

I tabellen är Wings fyra efter 13 matcher och möter Enköping borta på söndag, en viktig match för Wings som bara är tre poäng före Vallentuna som jagar för plats i Allettan. Notoriska topplaget Huddinge är fyra poäng bakom Strömsbro som innehar den sista platsen till Allettan just nu.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

festspec_corona_helsida
coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

defacto_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

happy_homes_mars

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

2020_helsida
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider