moderat_jul_nyar

Förlust för Wings mot Hanviken

Wings föll med 5-3 borta mot Hanviken på onsdagskvällen.

Wings hade en stark oktobermånad bakom sig när man kom till spel borta mot Hanviken, det blev dock förlust med 5-3 sedan man hamnat i underläge med 2-0 i andra, man kom inte närmare än 3-2 och 4-3, Hanviken skickade in 5-3 med knappt sex minuter kvar att spela. Tim Friberg blev tvåmålsskytt, Ludvig Wiita-Andersson blev också målskytt.

I tabellen är Wings fyra efter 13 matcher och möter Enköping borta på söndag, en viktig match för Wings som bara är tre poäng före Vallentuna som jagar för plats i Allettan. Notoriska topplaget Huddinge är fyra poäng bakom Strömsbro som innehar den sista platsen till Allettan just nu.

centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

defacto_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

happyhomes_2019
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

colorama_jul

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
nrh
teatergrillen_outsider