center_pan21

Förlust för Skånela

Skånela föll i Helsingborg trots en pigg start där man ledde med 4-1.

centrum_artikel
Helsingborg avfärdade Skånela i det allsvenska mittenmötet. Skånela hade vid seger chans att hänga på i toppen men förlorade med 28-25 trots tidig ledning för märstalaget med tre bollar. Efter att OV vänt på steken efter en kvart så var ledningen stundtals komfortabel med 4-5 boll konstant resten av matchen. Skånela putsar till resultatet på slutet med ett par mål men OV:s seger var aldrig i fara.
Målen
Andersson 5, Wislander 5, Bergsten 4, Nygårds 3, Olofsson 3, Ekvall 3, Lindén 2
dack-helsida
mp_host_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
bostad_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida
helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
connys
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh