moderaterna_riksdag
Foto: Magnus Granhagen

Förlust för Skånela i Blekinge

Skånela rullade ner till Blekinge under lördagen men kom tomhänta hem sedan HIF Karlskrona vunnit med 28-22.

centrum_artikel

Skånela inkasserade säsongens tredje förlust i bortamatchen mot Karlskrona. Förre skånelaiten Gustaf Hallén inledde målskyttet för Karlskrona och tryckte in tre av lagets fem mål i inledningen. Karlskrona ryckte åt sig en ledning med 11-5 efter en kvart. En allt för tuff uppförsbacke. I paus var det ledning med sju bollar för Karlskrona och i andra så höll man märstalaget på en armlängdsavstånd. Skånela var aldrig ens i närheten, med tio minuter kvar låg man under med sju bollar, 25-18.

Målen
Lindberg 6, Östling 4, Nilsson 3, Svarén 2, Wärnmark 2, Ladan 2, Näslund, Åkerman, Johansson

connys_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

mod_helsida
2020_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
handbollsskola
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys