arlandagk_panorama
Foto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Förlust för Rosersberg i Borlänge

Rosersbergs IK förlorade den svåra bortamatchen mot Borlänge med 38-26.

banner_juni_artikel

Redan i första anfallet skadade sig RIK:s kapten Kajsa Westberg Eriksson, ett tungt avbräck då Kajsa inte bara är en viktig ledare utan även en notorisk målskytt i laget enligt ledaren Anders Eriksson. Matchen var jämn i inledningen men efter en stund i första så ryckte Borlänge och man släppte aldrig greppen efter det. Ida Schaffer svarade för åtta mål och blev främste målskytt i RIK.

midsommar_valsta_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
oppning_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sigtunavatten_standard
fme_helsida
happyhomes_2019

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

colorama_april2
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

sbrf_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

colorama_april
sbrf_outsider
ridskola2019_outsider
nrh
oppning_outsider
connys
sh_oppet
fme_outsider
defacto_outsider
midsommar_valsta_outsider
sh_bovard_out