centrum_panorama2020
Foto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Förlust för Rosersberg i Borlänge

Rosersbergs IK förlorade den svåra bortamatchen mot Borlänge med 38-26.

centrum_artikel

Redan i första anfallet skadade sig RIK:s kapten Kajsa Westberg Eriksson, ett tungt avbräck då Kajsa inte bara är en viktig ledare utan även en notorisk målskytt i laget enligt ledaren Anders Eriksson. Matchen var jämn i inledningen men efter en stund i första så ryckte Borlänge och man släppte aldrig greppen efter det. Ida Schaffer svarade för åtta mål och blev främste målskytt i RIK.

speedy_helsida
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

connys_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
marina_helsida
sommarlov_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

speedy_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider