moderat_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Förlust för MIK-Seger för RIK

Den lokala fotbollen har startat och Märsta IK föll i sin premiär medan Rosersbergs IK vann i femman.

centrum_artikel

Efter flera säsonger i Division 3 var Märsta IK nere i Division 4. Unik stod för motståndet kvällen före midsommar, det blev förlust med 2-0 och dessutom drabbades man av en utvisning på Tony Nseke. Nu blir det sommaruppehåll till augusti.

För Rosersberg blev det seger i femman mot Sunnersta på bortaplan. Rasmus din satte 1-0 på straff i första halvlek och Robin Prskalo ökade på i 32:a minuten. Sunnersta reducerade på övertid. RIK spelar hemma mot Fanna2 innan sitt uppehåll.

studeravidare_helsida
marina_helsida
defacto_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_helsida_valsta

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

brobygget_midgard_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommar_sigtuna2020
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out