beijer_panorama
Philip Alouch i Märsta IKFoto: Magnus Granhagen

Förlust för MIK mot serieledaren

Märsta IK föll hemma på Midgårdsvallen mot tabellettan Värtan med 2-1.

centrum_artikel

Trots tidig ledning och spel med en man mer i 50 minuter kunde Märsta IK inte rå på Värtan. Värtan kvitterade kort efter att MIK gjort 1-0, sen drabbades Värmdö av en utvisning i 28:e minuten men kunde ta ledningen tio minuter in i andra. Även Märsta IK fick en utvisning då Alimamy Samura drog på sig sitt andra gula kort i 78:e minuten. Värtan kunde hålla undan i spel 10 mot 10 och Märsta står fortsatt på en enda seger efter fem matcher, dock så har man fem poäng och parkerar över det negativa kvalstrecket. Närmast väntar Upplanderby borta mot Norrtälje på måndag nästa vecka.

happyhomes_sommar2020

Markus tillbaka från Rikslägret

Fotboll Markus Cornejo är tillbaka från Rkslägret på Bosön: - Det kändes fantastiskt att få chansen att vara med och träna med flera duktiga spelare. Men även att kunna representera mig själv, FC Arlanda och mitt distrikt i lägret. Man ville bara visa upp sina färdigheter och allt man lärt sig under åren, uppger Markus i ett uttalande.

division 2

Storförlust för FC Arlanda

Fotboll Trots comeback från Jean Marc Antersijn så blev det nederlag med hela 7-0 mot Karlberg för Arlanda som nu är cementerade i botten.

defacto_helsida

Nya spelare i FC Arlanda

Fotboll Inför omstarten av Division 2 har jumbon FC Arlanda värvat in två nya spelare som man hoppas ska hjälpa dem lyfta över strecket.

centrum_helsida2020

Fina placeringar för Lisa Engström

Ridning Lisa Engström från Sigtuna går Beridarprogrammet som vänder sig till som vill arbeta professionellt med att utbilda, träna, tävla och matcha hästar i olika åldrar.

helsida_var2021

SIF-spelare till gotländska Endre IF

Innebandy Förre Sigtuna IF-spelaren Felicia Wallin är klar för gotländska Endre i SSL: - Jag är väldigt stolt över att ha Sigtuna IF som min moderklubb, säger Felicia till märsta.nu

andersojag
connys_helsida
brobygget_night
praktiska_helsida
2020_helsida
brobygget_day
derbyextra

Rosersberg vann hett derby

Fotboll Rosersbergs IK vann första derbyt i Division 4 mot Märsta IK i en match som bjöd på nästan allt och lite till.

EXTRA

Slutspelat för William trots stormatchen

Ishockey Wingsfostrade William Karlssons insats i slutspelet och i match sex mot Montreal räckte inte, hans Vegas åkte ut tidigt i morse: - Vi spelar för att vinna, sa en fåordig William efter matchen till NHL.com

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
nrh
centrum_sommar_out
swedol_outsider
brobygget_night_out
praktiska_outsider
brobygget_day_out
beijer_outsider