moderater_pan_sommar

Förlust för Arlanda mot Sala

FC Arlanda förlorade mot Sala på lördagen och därmed är chansen för serieseger i praktiken borta.

Det var en tajt och hård match mellan Sala och Arlanda på Lärkan i Sala. Enligt Sala Heby Fotboll var Arlanda frustrerade redan efter tio minuter då man inte kom någonstans. Arlanda försökte och försökte men utan resultat. Det var 1-0 i paus och i andra ökade man på i 81:a minuten. Först på övertid nickade Fahad Muhammad Hassan in reduceringen. Arlanda spelades dessutom med en man mindre sista halvtimmen sedan Aliemamy Samuta blivit utvisad.

Därmed är Arlandas chanser på direktavancemang i praktiken borta. Det är sex poäng upp till ettan Järfälla och femton mål. Dock får man sikta in sig på att hålla andraplatsen, Sundbyberg jagar tre poäng bakom med två matcher kvar.

defacto_helsida
mp_helsida_april
social_helsida
pantamera_avc_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
helsida_sfs

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

centrum_sommar2022_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider_social
nrh
pantamera_out
ewas_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
connys
sfs_out
centrum_sommar_outsider2022
event_outsider
swedol_outsider