center_pan21

Förlust för Arlanda mot Sala

FC Arlanda förlorade mot Sala på lördagen och därmed är chansen för serieseger i praktiken borta.

centrum_artikel

Det var en tajt och hård match mellan Sala och Arlanda på Lärkan i Sala. Enligt Sala Heby Fotboll var Arlanda frustrerade redan efter tio minuter då man inte kom någonstans. Arlanda försökte och försökte men utan resultat. Det var 1-0 i paus och i andra ökade man på i 81:a minuten. Först på övertid nickade Fahad Muhammad Hassan in reduceringen. Arlanda spelades dessutom med en man mindre sista halvtimmen sedan Aliemamy Samuta blivit utvisad.

Därmed är Arlandas chanser på direktavancemang i praktiken borta. Det är sex poäng upp till ettan Järfälla och femton mål. Dock får man sikta in sig på att hålla andraplatsen, Sundbyberg jagar tre poäng bakom med två matcher kvar.

2020_helsida
connys_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
helsida_var2021
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

bostad_helsida
dack-helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
bostad_outsider
nrh