defacto_pan2020
Crister Mattsson är en av författarna som bildar intresseföreningenFoto: Privat

Författare bildar förening

Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

centrum_artikel

För att underlätta för enskilda personer har ett antal författare från Sigtuna gått ihop och bildat en intresseförening. Föreningen ska utgöra en gemensam kontaktyta och verka för att medlemmar får utökade möjligheter att presentera sina verk enligt Crister Mattsson, en av författarna som ligger bakom föreningen. Bland annat ska man anordna författarpresentationer i samarbete med organisationer och företag. För att kunna bli medlem måste man ha skrivit och gett ut minst en bok.
– Sigtuna har en lång tradition av skrivande och har också dragit till sig författare

happy_homes_mars
salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

defacto_helsida
aretslarling
centrum_helsida2020
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

connys_helsida
EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

teatergrillen_helsida
2020_helsida