bostadsformedling
Näringslivschefen Mathias Forsberg med Andie LahdoFoto: Pressbild

Företagare träffades för speeddating

Sigtuna kommun arrangerade speeddating bland företagare i kommunen och medverkade gjorde bland annat ABS Wheels VD Andie Lahdo.

centrum_artikel

Speeddating har skapats av näringslivsenheten på Sigtuna kommun och näringslivschefen Mathias Forsberg. På onsdagen var det dags igen och drygt ett 20-tal företagare i kommunen medverkade, bland dessa Andie Lahdo, VD på ABS Wheels.
– Det är ett fantastiskt bra initiativ från Sigtuna kommun, det är alltid intressant att träffa andra företagare där man kan utbyta erfarenheter och hjälpa varann. Detta stärker Sigtuna kommuns 5000 företagare, säger Andie Lahdo i ett pressmeddelande.

Speeddating går ut på att företagare under två minuter ska introducera sig själv för motparten och därefter byta partner, efter att man träffat alla så går man och lunchar ihop. Onsdagens date ägde rum på First Hotel i Arlandastad.

defacto_helsida
kaa_sigtuna_helsida
speedy_helsida
brobygget_helsida_valsta
sommar_sigtuna2020
marina_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
spedition_sigtuna
centrum_helsida2020

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_natur_sommar_outsider
speedy_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider