defacto_pan2020
Hanna Westerén och Ibrahim Khalifa träffade Fredrik ThangFoto: Pressbild/Socialdemokraterna

Företagare fick besök av riksdagsledamöter

Företagaren Fredrik Thang fick riksdagsbesök på Thai Fong i fredags när Åsa Westlund (S) och Hanna Westerén (S) under en intensiv dag träffade både företagare och lokala initiativ.

centrum_artikel

Riksdagsledamöterna Åsa Westlund (S) och Hanna Westerén (S) besökte Fredrik Thang på Thai Fong i Arlandastad under fredagen. Fredrik Thang som tidigare utsetts till Årets företagare fick visa upp sin verksamhet och berätta om både dagens och framtidens utmaningar för både han och företagande. Westlund och Westerén säger i ett pressmeddelande att det är viktigt att lyssna på de erfarenheter som småföretagare har för att kunna utveckla näringspolitiken:
– Sedan regeringen tillträdde har det skapats 150 000 nya jobb och ca 90 000 av dem i privat sektor. Småföretagen spelar en viktig roll för jobb och sysselsättning i vårt land, säger Åsa Westlund (S) och Hanna Westerén (S), riksdagsledamöter i Näringsutskottet.

Utöver Thai Fong besökte man Märsta Förenade, Sigtuna Ungdomshem, Österby gård, Berkos och initiativet GGG, guldkant för seniorer, bland annat. Även Kommunstyrelsens ordförande Ibrahim Khalifa (S) medverkade under dagen.

sigtunahem_sokbostad
centrum_helsida2020
connys_helsida
studeravidare_helsida
2020_helsida
helsida_sommarlov
brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020