defacto_pan2020
Hanna Westerén och Ibrahim Khalifa träffade Fredrik ThangFoto: Pressbild/Socialdemokraterna

Företagare fick besök av riksdagsledamöter

Företagaren Fredrik Thang fick riksdagsbesök på Thai Fong i fredags när Åsa Westlund (S) och Hanna Westerén (S) under en intensiv dag träffade både företagare och lokala initiativ.

centrum_artikel

Riksdagsledamöterna Åsa Westlund (S) och Hanna Westerén (S) besökte Fredrik Thang på Thai Fong i Arlandastad under fredagen. Fredrik Thang som tidigare utsetts till Årets företagare fick visa upp sin verksamhet och berätta om både dagens och framtidens utmaningar för både han och företagande. Westlund och Westerén säger i ett pressmeddelande att det är viktigt att lyssna på de erfarenheter som småföretagare har för att kunna utveckla näringspolitiken:
– Sedan regeringen tillträdde har det skapats 150 000 nya jobb och ca 90 000 av dem i privat sektor. Småföretagen spelar en viktig roll för jobb och sysselsättning i vårt land, säger Åsa Westlund (S) och Hanna Westerén (S), riksdagsledamöter i Näringsutskottet.

Utöver Thai Fong besökte man Märsta Förenade, Sigtuna Ungdomshem, Österby gård, Berkos och initiativet GGG, guldkant för seniorer, bland annat. Även Kommunstyrelsens ordförande Ibrahim Khalifa (S) medverkade under dagen.

connys_helsida
teatergrillen_helsida

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

sportlov_sigtuna
speedy_helsida
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
happy_homes_mars
centrum_helsida2020
defacto_helsida
sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider
speedy_outsider
connys
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider