centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Cyklande tjuvar slog till

Ett företag på Sätuna drabbades av inbrott under natten: - Man ska ha fått med sig elektronik bland annat, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

Polis fick in larm om inbrottet vid 3-tiden i natt. Vittnen ska ha hört en ruta krossas och hur flera personer tog sig in i lokalen. Gärningsmännen ska sen ha kommit ut med elektronik och annat gods. De lämnade sedan platsen på cykel. En anmälan om grov stöld upprättades. Polisen har inte gripit någon misstänkt för brottet.

speedy_helsida
studeravidare_helsida
marina_helsida
connys_helsida
sommarlov_helsida
studenten2020_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

kcbygg_helsida
defacto_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studeravidare_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
sommarlov_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider