defacto_pan2020
Christian Dovrell, operativ chef, Kevin Aslan, och Danny Attar, grundare och ägare.

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

Fordonsbolaget som idag finns i Upplands-Väsby håller på att uppföra en ny anläggning som ska bli Europas modernaste bilanläggning till 2021. Fastigheten blir 14 000 kvadratmeter med plats för sport- och premiumbilar samt bli Europas största Hondavaruhus.

Parallellt med nybygget kommer Fordonsbolaget att satsa på ett nytt IT-system som kommer att effektivisera köpprocessen och effektivisera logiken så att det blir lätt att ”klicka” hem en bil oavsett vart man befinner sig.

Sigtunabon Kevin Aslan är delägare i Fordonsbolaget. Han säger att det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor. Fordonsbolaget omsatte 2018 en halvmiljard och hade 27 anställda, varav fem IT-utvecklare i Indien. I samband med inflyttning till nya fastigheten räknar man med att omsätta en 1,5 miljarder samt ha 60 anställda plus 10 heltidsanställda inom IT.

defacto_helsida
connys_helsida

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

2020_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

aretslarling
teatergrillen_helsida
speedy_helsida
sportlov_sigtuna
salong_elisabeth_helsida