sportlov_centrum
Christian Dovrell, operativ chef, Kevin Aslan, och Danny Attar, grundare och ägare.

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

sportlov_centrum

Fordonsbolaget som idag finns i Upplands-Väsby håller på att uppföra en ny anläggning som ska bli Europas modernaste bilanläggning till 2021. Fastigheten blir 14 000 kvadratmeter med plats för sport- och premiumbilar samt bli Europas största Hondavaruhus.

Parallellt med nybygget kommer Fordonsbolaget att satsa på ett nytt IT-system som kommer att effektivisera köpprocessen och effektivisera logiken så att det blir lätt att ”klicka” hem en bil oavsett vart man befinner sig.

Sigtunabon Kevin Aslan är delägare i Fordonsbolaget. Han säger att det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor. Fordonsbolaget omsatte 2018 en halvmiljard och hade 27 anställda, varav fem IT-utvecklare i Indien. I samband med inflyttning till nya fastigheten räknar man med att omsätta en 1,5 miljarder samt ha 60 anställda plus 10 heltidsanställda inom IT.

icavalsta_semlor
defacto_helsida

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

banner_trerosor
arlandagolf
ridskola_2019_helsida

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

sportlov2019
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
connys

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider