moderaterna_feb
Bilen demolerades i karossen och fick bärgas bort i morse. Foto: Daniel Iskander

Förare smet från olycka

En personbil körde in i en stolpe i natt men föraren var inte kvar i bilen när polis kom: - Det är upprättad en anmälan om trafikolycka smitning från olycksplats, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

banner_artikel

Polis fick in samtal om olyckan som skedde i Pilsborondellen vid 1-tiden natten mot söndag. Bilen hade kört in i en stolpe och demolerades, vittnen noterade att ingen var kvar i bilen. När polis anländer finns heller ingen förare att identifiera och en anmälan om smitning från olycksplats upprättas. Kommunen eller Trafikverket ombeds ta hand om stolpen som körts ner och bilen bärgades strax efter klockan 7 i morse.

premiar_sportfiske
februari
vuxenutbildning2
varen2018
clasohlson_robot
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

objekt2
objekt3
sigtunavatten_standard
standard_start
objekt4
vuxentutbildning
barnnplattan
standard_ridskola
outsider_defacto
nfc_vinter
veterankraft_standard
val2018
oppning_sportfiske2
Norra Redovisningshuset
connys
outsider_moderat