defacto_pan
Bilen demolerades i karossen och fick bärgas bort i morse. Foto: Daniel Iskander

Förare smet från olycka

En personbil körde in i en stolpe i natt men föraren var inte kvar i bilen när polis kom: - Det är upprättad en anmälan om trafikolycka smitning från olycksplats, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Polis fick in samtal om olyckan som skedde i Pilsborondellen vid 1-tiden natten mot söndag. Bilen hade kört in i en stolpe och demolerades, vittnen noterade att ingen var kvar i bilen. När polis anländer finns heller ingen förare att identifiera och en anmälan om smitning från olycksplats upprättas. Kommunen eller Trafikverket ombeds ta hand om stolpen som körts ner och bilen bärgades strax efter klockan 7 i morse.

frisyr_december
sigtunavatten_standard
icavalsta_julbanner

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

korpen_jan-feb
outsider

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

sigtuna_funkis
regeringskaoset

V-ledaren: Katastrofal uppgörelse

Politik Vid lunchtid meddelande Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt att hans parti kommer att rösta rött till den överenskommelse som träffats mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Centerpartiet. Något som lokale V-ledaren Niklas Andersson redan förespråkade i helgen.

banner_trerosor
nrh
funkis_2
connys