moderaterna_riksdag
Foto: Pressbild

Foodora etablerar i Märsta

Foodora etablerar i Märsta: - Svenskarna har ett stort behov efter snabba hemleveranser som ökat markant den senaste tiden, och det kan nu den lokala restaurangen eller butiken erbjuda genom oss, säger Hans Skruvfors, koncernchef foodora.

centrum_artikel

Egen hemleverans från Foodora etableras i Märsta. Ett stort antal restauranger är redan anslutna till Foodora i Märsta.
– Svenskarna har ett stort behov efter snabba hemleveranser som ökat markant den senaste tiden, och det kan nu den lokala restaurangen eller butiken erbjuda genom oss. Den senaste tiden har vi fått väldigt många intresseförfrågningar från restauranger som vill ansluta sig till sig oss, och genom oss kunna erbjuda snabb hemleverans till sina kunder. Det känns verkligen bra att vi snabbt kan tillgodose deras behov och förhoppningsvis även vässa deras affär, säger Hans Skruvfors, koncernchef Foodora.

centrum_helsida2020

Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp

Näringsliv Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp av Posti Group: - Det är med stor spänning och förväntan Veddestagruppen med Aditro Logistics som ny ägare kliver in i nästa kapitel av resan som påbörjades för 30 år sedan, säger Jonas Eriksson, VD för Veddestagruppen.

connys_helsida
handbollsskola
happyhomes_sommar2020
mod_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
coronakrisen

SAS ökade trafik med 300 procent

Näringsliv SAS såg en kraftig ökning av resenärer under november: - Vi har sett en gradvis ökning av efterfrågan under de senaste månaderna i takt med att reserestriktioner har hävts, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef för SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider