stationshusen_pan
Fontänen skummade överFoto: MMS-Bild

Fontänen skummade över

Fontänen i Märsta Centrum skummade över sedan någon hällt i diskmedel.

Någon var i farten och ville göra rent fontänen under onsdagen. På eftermiddagen möttes förbipasserande märstabor av en skummad fontän. Eftersom vattnet till stor del cirkulerar i fontänen fanns det ingen risk för spridning till något dricksvattensystem, För sex år sedan skummade fontänen över uppe i Kulturtorget några hundra meter bort.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
julmarknad_helsida
connys_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

valsta-jul_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
jul2021

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
julmarknad_outsider
swedol_outsider
jul_outsider
connys
nrh
valsta_jul_outsider
stationshusen_out
mp-outsider