moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Föll i derbyt

Skånela föll i derbyt mot Rimbo på lördagen med 26-25.

centrum_artikel

Rimbo som spelade med kniven mot strupen för att undvika negativt kval var aningen hetare mot Skånela i derbyt i Vikingahallen. Rimbo ryckte åt sig en ledning med fyra bollar i första halvlek och även om Skånela repade sig till i början av andra då man kom ikapp till 12-12 hade Rimbo en växel till att lägga in. Med tjugo minuter kvar hade Rimbo på nytt en fyramålsledning, den höll sig hela vägen till sista sju minuterna. Då började Skånela sin slutforcering som innebar att bara ett enda mål skiljde med en minuter kvar att spela. Med 30 sekunder kvar lyckades man även vinna bollen och tog en timeout för ett sista avslut men resultatet stod sig.

Tre matcher återstår av serien, Skånela är trea i serien och har tre poäng tillgodo på Karlskrona och fyra till Kungälv. Närmast för Skånela väntar Tyresö som i likhet med Rimbo är inblandade kring det negativa kvalstrecket. Skånela är i behov av en seger efter två raka nederlag.

Målen
Lindberg 10, Sjölin 4, Näslund 4, Pewik 2, Östling 2, Nielsen, Bengtsson, Ladan

landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
sommar_sigtuna2020
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

marina_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

happyhomes_sommar2020
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

2020_helsida
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta