centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Föll i derbyt

Skånela föll i derbyt mot Rimbo på lördagen med 26-25.

Rimbo som spelade med kniven mot strupen för att undvika negativt kval var aningen hetare mot Skånela i derbyt i Vikingahallen. Rimbo ryckte åt sig en ledning med fyra bollar i första halvlek och även om Skånela repade sig till i början av andra då man kom ikapp till 12-12 hade Rimbo en växel till att lägga in. Med tjugo minuter kvar hade Rimbo på nytt en fyramålsledning, den höll sig hela vägen till sista sju minuterna. Då började Skånela sin slutforcering som innebar att bara ett enda mål skiljde med en minuter kvar att spela. Med 30 sekunder kvar lyckades man även vinna bollen och tog en timeout för ett sista avslut men resultatet stod sig.

Tre matcher återstår av serien, Skånela är trea i serien och har tre poäng tillgodo på Karlskrona och fyra till Kungälv. Närmast för Skånela väntar Tyresö som i likhet med Rimbo är inblandade kring det negativa kvalstrecket. Skånela är i behov av en seger efter två raka nederlag.

Målen
Lindberg 10, Sjölin 4, Näslund 4, Pewik 2, Östling 2, Nielsen, Bengtsson, Ladan

ridskola2020_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

festspec_corona_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

marina_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

happy_homes_mars
speedy_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

2020_helsida
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider