defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Föll i derbyt

Skånela föll i derbyt mot Rimbo på lördagen med 26-25.

centrum_artikel

Rimbo som spelade med kniven mot strupen för att undvika negativt kval var aningen hetare mot Skånela i derbyt i Vikingahallen. Rimbo ryckte åt sig en ledning med fyra bollar i första halvlek och även om Skånela repade sig till i början av andra då man kom ikapp till 12-12 hade Rimbo en växel till att lägga in. Med tjugo minuter kvar hade Rimbo på nytt en fyramålsledning, den höll sig hela vägen till sista sju minuterna. Då började Skånela sin slutforcering som innebar att bara ett enda mål skiljde med en minuter kvar att spela. Med 30 sekunder kvar lyckades man även vinna bollen och tog en timeout för ett sista avslut men resultatet stod sig.

Tre matcher återstår av serien, Skånela är trea i serien och har tre poäng tillgodo på Karlskrona och fyra till Kungälv. Närmast för Skånela väntar Tyresö som i likhet med Rimbo är inblandade kring det negativa kvalstrecket. Skånela är i behov av en seger efter två raka nederlag.

Målen
Lindberg 10, Sjölin 4, Näslund 4, Pewik 2, Östling 2, Nielsen, Bengtsson, Ladan

2020_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

connys_helsida
vardcentral_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
sigtunastad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider